Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kızına kalp şeklinde mezartaşı yaptırdı

        Seren Serengil’in eşi Musa Aytun ve eski kayınpederi Rahmi Aytun ile yaşadığı kriz nihayete erdi. Serengil, doğum sırasında vefat eden bebeğinin cesedini dedesi Rahmi Aytun’un kendisinden gizli bir mezarlığa defnettiğini söylemiş ve yerini bile bilmediğini söyleyerek hukuki bir süreç başlatmıştı. 3 Mayıs tarihinde mezarı açılan ve DNA testi için Adli Tıp Kurumu’nda götürülen minik Stephanie’nin cansız bedeni, testlerin ardından Seren Serengil’in babası Öztürk Serengil’in mezarına defnedilecek.

        Ünlü sanatçı hem babasının hem de kızının adının yazılı olduğu kalp şeklinde bir mezar taşı yaptırdı. Doğum ve ölüm tarihi 2009 yılı olarak yazılan Stephanie bebeğin soyadı ise mezar taşında babasının değil dedesinin soyadı olan Serengil’i taşıyor.

        "BUGÜNLER GEÇECEK"

        Seren Serengil’in doğumda kaybettiği kızının mezar yerinin belli olmaması nedeniyle yaptığı şikayet üzerine baba-oğul Musa Melih ve Rahmi Aytun hakkında manevi eziyet suçundan soruşturma açılmıştı. Musevi Mezarlığı’ndan çıkarılan bebeğin kendisine ait olup olmadığının belirlenmesi için 10 Mayıs tarihinde Adli Tıp Kurumu’na DNA örneği veren Serengil, bebeğinin mezar yerini bilmek istediği için eşi ve kayınpederini şikayet ettiğini söyledi ve şöyle konuştu: “Onun morgta bekliyor olması beni çok yıpratıyor. Acı dolu günlerin geçeceğini düşünüyorum. Babamın mezarına gömeceğiz bebeğimi. Onlar çöp torbasına koyup gömmüşlerdi. Mezarı da olacak, adı da olacak, duası da edilecek”...

        Sedef ŞENKAL AHT / ÖZEL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ