Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Aysun Kayacı evleniyor

        GAZETE HABERTURK- HT MAGAZİN

        Fotomodel ve oyuncu Aysun Kayacı, şu sıralar evlilik hazırlıkları yapmakla meşgulmüş. Yaklaşık yedi yıl futbolcu Emre Aşık ile aşk yaşayan ve evliliğin eşiğinden dönen Aysun Kayacı, genç işadamı Baran Süzer ve Ozan Sevindik’le yaşadığı aşklardan sonra yeni meçhul sevgilisiyle ekim ayında evlenecekmiş.

        Yeditepe Üniversitesi Tarih bölümünden mezun olduktan sonra Londra’da yaşamaya başlayan Aysun Kayacı, yeni sevgilisini nedense sır gibi saklamaya çalışıyor. Kayacı en son eski sevgilisi Emre Aşık’a benzerliğiyle dikkat çeken adını vermediği yakışıklı bir gençle Bodrum’da dudak dudağa öpüşürken görüntülenmişti. Aşklarıyla dikkatleri üzerine çeken ve şu sıralar Londra’da yaşayan Aysun Kayacı’yı bir arkadaşım evlilik hazırlıklarıyla ilgili araştırmalar yaparken görmüş.

        Londra’nın sosyetik düğün organizasyon ve aksesuvarları satan mağazalarında araştırmalar yapan Kayacı, önümüzdeki ekim ayında Londra’da evleneceğini, çok özel bir düğün yapmak istediğini söylüyormuş. Yabancıların çoğunlukta olacağı düğündeki aksesuvarlarında Osmanlı-Türk tarzında objeler kullanmak istiyormuş. Ben arkadaşımın duyduklarını yazdım.

        Haber müdürümüz Bülent İpek de, Aysun Kayacı’yla konuştu. Kayacı, benimle konuşmak istemediğini söyleyip, evlilik olayının gerçek olmadığını dile getirmiş. Aysun Kayacı yalan söylemiyordur herhalde. Belki de hem nazar değmesinden korktuğu için hem de ekim ayına daha çok vakit olduğu için açıklama yapmak istemiyordur. Allah gönlüne göre versin. Ne diyelim.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ