Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Serenay albüm çıkarıyor

        "Ben oyuncuyum, şarkıcı değil" diyen Sarkıya geçtiğimiz günlerde fikrini değiştirdi, albüm için kolları sıvadı

        SESİYLE HERKESİ ŞAŞIRTMIŞTI

        Lale Devri dizisinin Yeşim'i Serenay Sarıkaya, rol icabı şarkı söyleyince sesinin güzelliği olduğu ortaya çıkmış ve hemen albüm teklifleri almaya başlamıştı. Sarıkaya, dizide Sezen Aksu'nun zor parçalarından biri olan Yalnızlığım'ı başarıyla icra etmiş ve dizideki karakteri intihar etmeden önce uçurumun kenarında söylediği şarkıyla herkesi şaşırtarak müzik camiasının da dikkatini çekmişti.

        MİNİK SERÇE'YE VE MEGASTAR'A GİDECEK

        Gelen albüm tekliflerini, "Şarkı söylemeyi düşünmüyorum. Benim işim oyunculuk" diyerek reddeden Sarıkaya'nın bu kararlı hali uzun sürmedi. Geçen hafta çevresi tarafından ikna edildikten sonra, Sezen Aksu ve Tarkan'dan birer parça alarak single yapmayı planlayan Sarıkaya, çalışmalara başladı. Arkadaş ortamında sık sık şarkı söyleyen ve videoları internette dolaşan Sarıkaya, artık "şarkıcı" olarak da anılacak...

        HT MAGAZİN / İZZET ÇAPA - ÖZEL HABER

        SERENAY DA ‘SİNGLE'LI OLUYOR

        Kaç haftadır Serenay Sarıkaya'nın ne kadar güzel sesi olduğundan bahsediyordu Gargamel. Ben de merak ettim internetten buldum, dinledim birkaç şarkısını. Gerçekten harika kız... Hele ‘Lale Devri'nde intihar ettiği son sahnede uçurumdan atlamadan önce Sezen'in ‘Yalnızlığım' şarkısını öyle içten söylüyor ki dizinin finalini de ayağa kaldırmış. Hem fiziği hem sesi güzel olunca teklifler de gelmeye başlamış Serenay'a... ‘Gel bir albüm yapalım" diye ilk davranan da Demet Akalın olmuş. Buraya kadarını magazin meraklıları biliyor zaten. Sarıkaya'nın bir açıklama yapıp "Evet tekliflerin geldiği doğru, ücretler de fena değil ama şarkı söylemeyi düşünmüyorum. Benim işim oyunculuk" dediğini de... Ama Gargamel'in söylediğine göre ne olmuşsa olmuş, bu hafta içinde fikrini değiştirmiş Serenay ve bir single için kolları sıvamış. Denilene göre hem Sezen Aksu'dan şarkı almanın peşindeymiş, hem de pek çok kimse gibi o da "Tarkan'sız çıkmam abi" deyip Megastar imzalı bir parça istiyormuş. "Oğlum annem de ister Sezen'le Tarkan'dan şarkı" dedim bizimkine. Bana ters ters bakıp "Abi dedikodu işte, ne duyduysam onu anlattım. Ama 'denilen' de 'konulan' da doğru çıkar umarım' cevabının ardından çekti gitti kulağı delik Garga.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ