Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos günün magazin olayları
        1

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        Kaçamak yaptı

        ŞARKICI Yusuf Güney, önceki gece kaçamakta yakalandı. Bulunduğu mekãnda birlikte eğlendiği iki güzelden biriyle çok samimi olduğu gözlenen Güney, bu güzelle otomobiline bineceği sırada gazetecileri fark etti. Güney’in kız arkadaşı hızla mekâna dönerken, genç şarkıcı yurtdışı plakalı aracına binerek hızla gözden uzaklaştı.

        2

        Yeni şarkısı şimdiden dillerde

        ÜNLÜ şarkıcı Sibel Can, ilk kez Show TV’nin yılbaşı çekimlerinde söylediği ‘Kış Masalı’ adlı yeni şarkısını Günay’daki programında yeniden seslendirdi. Şarkının kısa zamanda sevenleri tarafından ezberlendiğini gören Can, çok yakında yeni albümünü dinleyicileriyle buluşturacağının müjdesini verdi. Önümüzdeki hafta albümün fotoğraf çekimleri için objektif karşısına geçecek olan Can ayrıca, Kaşmir Halı’nın yeni reklam filminde de rol alacak.

        3

        Sakallı Mithatcan

        SEZEN Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer, önceki gün ünlü prodüktör Polat Yağcı ile birlikte Arnavutköy’deki Bodrum Mantı’daydı. Sabah kahvaltısında buluşan ikilinin, Mithat Can Özer’in yeni çıkaracağı albümle ilgili fikir alışverişinde bulundukları öğrenildi. Özer’in son zamanlarda çok popüler olan sakal uzatma modasına uyduğu dikkatlerden kaçmadı.

        4

        Sürpriz buluşma

        Nurgül Yeşilçay'la samimi fotoğraflarının ortaya çıkmasından sonra gündemden düşmeyen işadamı Ozan Kaçmaz bu kez de 'Avupa Yakası'nın Selin'i Evrim Akın'la Nişantaşı'nda görüntülendi. Bir masada mekân sahibi Onur Büyükalp ile birlikte sohbet eden ikili, gazetecileri fark edince hızlı yerlerini değiştirdiler. Bu sırada patlayan flaşlardan Akın'ın oldukça rahatsız olduğu görüldü. İkili, daha sonra mekânın içine geçerek sohbetlerine orada baş başa devam ettiler.

        5

        "Çiğ köfteyi ben icat ettim"

        Tatlıses Çiğ Köfte'nin üçüncü yılı; bayiler, idari kadro ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tatlıses'in katıldığı geceyle Kuşadası'nda kutlandı. Çiğ köfteyi kendisinin icat ettiğini iddia eden Tatlıses, "Bize 'Neden etli değil?' diyorlar. 1979'dan bu yana çiğ köfte yoğurururum. Bir anlamda çiğ köfteyi ben icat ettim. Et bakteri üretir. Eğer etli üretirseniz hemen tüketilmesi lazım. Ben icat ettim, ama en son yarışa ben katıldım. Ama en baştayım" dedi. Urfa'da çiğ köftenin suyla yoğrulmadığını söyleyen Tatlıses, " Şanlıurfa'da suyla yoğrulan çiğ köfteyi kimse yemez. Ancak diğer arkadaşlar su kullanıyor. Allah'tan korkun" dedi.

        6

        Evlilik teklifi Selen'den gelmiş

        2015 yazında düğün yapmaya hazırlanan Selen Soyder - Tolgahan Sayışman çiftinin beraberlikleriyle ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. Dizi setinde tanışan ikilinin birlikteliği, Soyder'in evlilik teklifiyle başlamış. O dönemde henüz yeni bir ilişkiden çıkan Tolgahan Sayışman, Selen Soyder'in sürpriz teklifinden çok etkilemiş.

        7

        Dudak dudağa

        Yeni yıla ayrı ayrı giren sevgililer cuma gecesi Etiler'deki bir mekanda hasret giderdi. Etraftaki bakışlara aldırmadan öpüşen çift adeta düşman çatlattı. Düzyatan, kendisi gibi oyuncu olan 5 yıllık sevgilisi Özge Özpirinçci'yle geçtiğimiz aylarda yollarını ayırmıştı. Hülya Koçyiğit'in torunu olan Alkoçlar ise 2009'da evlendiği Batu Aksoy'dan 1 yıl sonra tek celsede boşanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ