Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos günün magazin olayları
        1

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        Yıka beni Azra!

        Azra Akın, önceki akşam sevgilisi Atakan Koru ile birlikte Etiler'deydi. Otomobilin içinde sevgilisine bir şeyler anlatırken gazeteciler tarafından görüntülenen Akın, kendilerine yöneltilen soruları yanıtsız bırakmayı tercih etti. Sevgilisiyle birlikte Bebek'teki evine doğru yol alan Akın'ın otomobilinin üzerindeki lekeler dikkatlerden kaçmadı.

        2

        Sarp'sız yemek

        Demet Evgar ile Güvenç Kıraç, önceki akşam yakın arkadaşlarıyla birlikte Cihagir'deki Savoy Balık'ta yemek yedi. Balıkçıda 5 saate yakın vakit geçiren ekip, mekandan hep birlikte ayrıldı. Kendisi gibi oyuncu olan yeni sevgilisi Sarp Levendoğlu'nun, Evgar'ın yanında olmaması dikkat çekti.

        3

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        Eski sevgilisini öve öve bitiremedi

        Ünlü oyuncu Onur Tuna, önceki gece Beyoğlu'ndaki bir gece kulubünün kapısında melektaşı Deniz Sipahi ile birlikte görüntülendi. Tuna, kendilerini görüntüleyen gazetecilere, "Deniz benim çok yakın arkadaşım. Yanlış anlaşılma olmazsa çok sevinirim" dedi. İkili rahatsız olup içeri girdikten bir süre sonra, Tuna tek başına dışarı çıktı ve gazetecilerin eski sevgilisi Yasemin Allen ile ilgili sorularını yanıtladı. Tuna, "Yasemin ile hakkımızda yazılıp çizilenlerin çoğu yalandı. İlişkimiz bitmiş olabilir ama arkadaşlığımı devam ediyor. Hakkımızda 'aldattı' ve 'aldatıldı' gibi yalan haberler çıktı. Bunların hiçbiri gerçeği yansıtmıyor. Yasemin'in son filmini büyük bir hayranlıkla izledim. Filmde üst düzey bir oyunculuk sergilemiş hatta filmin en iyi oyuncusu olduğunu söyleyebilirim" dedi.

        4

        Spora yüklen!

        Sinan Erter'den boşandıktan sonra magazin gündeminden düşmeyen Özlem Yıldız kendini spora verdi. Yıldız, fitness, egzersiz ve pilates yaparken çekilen fotoğrafını kolaj yaparak Instagram hesabından yayınladı.

        5

        'Aman reklam olmasın'

        Usta sinema oyuncusu Kadir İnanır önceki gün Etiler Akmerkez de alışveriş yaparken görüntülendi. Gazetecilere poz verirken "Reklâm olmasın torbayı çekmeyin" diyen sanatçı 2014 yılında hem sürpriz bir dizi hemde yönetmenliğini kendisinin yapacağı sinema projesiyle iki koldan birden geleceğini söyledi. İnanır detayları basın toplantısıyla açıklayacağını belirterek daha fazla ipucu vermedi.

        6

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        Berfin erkek arkadaşıyla eğlencede

        Yılmaz Erdoğan'ın 18 yaşındaki kızı Berfin, önceki akşam erkek arkadaşıyla Ortaköy Anjelique Bar'da eğlendi. Barda 3 saate yakın kalan Berfin Erdoğan, çıkışta fotoğrafları çekilirken hemen sırtını döndü. Daha sonra erkek arkadaşıyla vedalaşan Berfin, yanındaki diğer arkadaşlarıyla taksiye binip uzaklaştı.

        7

        Instagram hesabından paylaştı

        Ünlü oyuncu Kıvanç Kasabalı 3 aylık oğlu Can'ın fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı. Hayranlarından 'Aynı annesi' yorumları alan Kasabalı, fotoğrafın altına kalp işareti koydu. Ünlü çift daha önce de bebeklerinin elleri ve ayaklarının fotoğrafını sosyal medyada paylaşmıştı.

        8

        'Ozanla aramızda bir şey yok'

        MUHTEŞEM Yüzyıl dizisinin Mihrimah sultanı Pelin Karahan, önceki gün Akmerkez^'de alışverişteydi. Karahan, gazetecilerin kendisine dizinin eski Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli'nin Türkiye'ye geri döneceğini hatırlatması üzerine, "Öyle bir şeyden haberim yok. Siz benden daha çok şey biliyorsunuz." dedi. Güzel oyuncu, Ozan Güven ile aşk yaşayıp yaşamadığı yönündeki soruları soruyaysa, "Yok öyle bir şey" diye yanıt verdi.

        9

        Hasret gideriyorlar

        Amerika'dan dönen Buğra Toplusoy ile sevgilisi Ceyda Ateş bir an olsun ayrılmıyor. Toplusoy, Amerika'da olduğundan bir süre ayrı kalan ikili, önceki gün Nişantaşı'nda mağazaları gezdi. İki sevgilinin el ele görüntüsü objektiflere böyle yansıdı.

        10

        "Bir Ebru Gündeş'tir gidiyor... Allah sizi bildiği gibi yapsın!"

        İbrahim Tatlıses bir kez daha Ebru Gündeş ve Reza Zarrab'a olan desteğini Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla gösterdi.

        Son olarak Ebru Gündeş'e yöneltilen eleştirilere çok kızan Tatlıses, şunları yazdı:

        Bir Ebru Gündeş'tir gidiyor... Allah sizleri bildiği gibi yapsın. Şimdi beni iyi dinleyin, Ebru da eşi Rezza da kayadır. Yel kayadan bir şey anlamaz. Sizler varın yellenin, çoğu zaman siz yeller İbo'yla da çok uğraştınız ne oldu, sadece yellenmeyle kaldınız ve sadece üstümüzdeki tozu aldınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ