Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Günün magazin olayları
        1

        Kitabın geliri Koruncuklar'a gitti

        TOPLUM sağlığıyla ilgili çalışmaları çerçevesinde çeşitli seminerler düzenleyen Sibel Güngör Kızıltan, geçtiğimiz ay çıkan ‘Bebeğimin Beslenme Kitabı’ adlı kitabının telif gelirini Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’ndaki çocuklara; Koruncuklar’a bağışladı. Bağış gecesine katılarak Kızıltan’a destek veren Seray Sever, yakın zamanda çocuklarla bir televizyon projesine başlayacağını açıkladı.

        2

        Tatar Ramazan'dan veda yemeği

        İKİ sezon önce yayın hayatına başlayan Tatar Ramazan dizisi önceki akşam tüm oyuncuların katıldığı yemekle ekranlara veda etti. Güney Restaurant’da gerçekleşen yemeğe dizinin başrol oyuncularından Bülent İnal geceye eşi Melis Hanım’la beraber katıldı. Dizinin bitmesine üzüldüklerini dile getiren İnal dizi sürelerinin uzunluğundan şikâyetçi oldu. Nejat İşler hakkında da konuşan İnal, ‘Nejat’ın çevresinden haber almaya çalışıyoruz. İnşallah aramıza en kısa zamanda döner’ dedi.

        3

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        Gece kulübüne şortla gitti

        ASENA Erkin’le aşk yaşadığı iddialarıyla gündemde yer tutan Berkay, önceki gece Rumelihisarı’ndaki Fuga adlı mekândaydı. Gece kulübüne şortla gelerek herkesi hayrete düşüren Berkay, mekândan biri erkek, ikisi kadın 3 arkadaşıyla birlikte ayrıldı. Ünlü şarkıcı, gazetecilerin sorularını yanıtlamadı.

        4

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        Aceleci çift

        MANKEN ve oyuncu Hande Subaşı, işletmeci eşi Can Tursan ile birlikte önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Aceleci tavırlarıyla dikkat çeken ikili, gazetecilerin sorularını ‘Gitmemiz gerekiyor’ diyerek yanıtsız bıraktı.

        5

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        'Ödüm patladı'

        ÜNLÜ oyuncu Akasya Asıltürkmen önceki akşam Cihangir Kahve’de kendinden genç bir erkekle koyu bir sohbet içindeydi. Asıltürkmen, flaşların patlamasıyla adeta şoke oldu. Ne olduğunu anlayamayan oyuncu ‘Böyle de olmaz ki habersiz habersiz ödüm patladı’ dedi.

        6

        Ödüllü sanatçı konser verdi

        MÜZİK dünyasının yükselen isimlerinden Gökhan Güneş, önceki gün Sultanbeyli’deki Plato AVM’de dinleyicileriyle buluştu. Söz ve müziği kendisine ait olan ‘Kalbine Sürgün’ adlı şarkısıyla ‘Yılın En İyi Söz Yazarı ve Bestesi’ ödülünü alan Güneş, konserinde birbirinden romantik şarkılarını seslendirdi. Bir ara kemençe eşliğinde Karadeniz türküleri de söyleyen Güneş’e kendisini dinleyenler coşkuyla eşlik etti.

        7

        Telefon kılıfı kendi fotoğrafı!

        ŞARKICI Seren Serengil, önceki gün, Nişantaşı’ndaki City’s Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Kuaföre gideceğini söyleyen Serengil, telefonunu bir an olsun elinden düşürmedi. Güzel şarkıcının, telefonunun kılıfına kendi fotoğrafını bastırdığı gözlerden kaçmadı. Neden bu kılıfı tercih ettiği yönündeki soruyu, “Kendimi seviyorum” diye yanıtlayan Serengil, yoğun mesaj trafiği hakkındaysa, “Hayırlı bir konuşma” demekle yetindi.

        8

        'Oyuncu olmasam davulcu olurdum'

        BENİM Hâlâ Umudum Var’ın yakışıklı başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız, hayranlarıyla Twitter’da buluştu. Yaklaşık bir saat süren etkinlikte Özyıldız’a 1000’e yakın soru soruldu. Sorulara tüm samimiyetiyle cevap veren Özyıldız, “Dövüş sporlarından hoşlanıyorum, oyuncu olmasaydım davulcu olurdum’ dedi. Takipçileri Özyıldız’a rol arkadaşı Gizem Karaca’yla ilgili sorular da sordu. Özyıldız sorulara ‘Gizem çok tatlı bir kız’ diye cevap verdi

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ