Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Günün magazin olayları
        1

        Yine telefon taktiği

        Arka Sokaklar dizisinin Mesut komiseri Şevket Çoruh, önceki gece Nişantaşı'nda bir barda
        eğlendi. Mekân çıkışı elinde cep telefonuyla oynar numarası yapan Çoruh, soruları yanıtsız bıraktı.

        2

        Sevgilisi İle Gecelerde

        Oyuncu Buğra Gülsoy sevgilisi Nilüfer Gürbüz'le önceki gece eğlenmeye çıktı. Nişantaşı bir kulübe giden ikili gece boyunca samimi şekilde eğlendi.

        3

        HT MAGAZİN / Mehmet ÇALIŞKANü

        Tarkan-Yunan düeti

        TARKAN hazırlıklarına tam gaz devam ettiği yeni albümünde Türk dostu olduğu için Kıbrıslı Rumlar tarafından tehdit edilen Yunan şarkıcı Lefteris Pantazis ile düet yapacak. Daha önce Fındıkkıran şarkıcısı Yunanca seslendiren Pantazis'le düet konusunda görüşen Megastar olumlu cevap alınca kolları sıvadı. İkili şimdi düet yapacakları şarkıyı belirlemek için çalışıyor.

        4

        'Kalbim 8 aydır boş'

        Şarkıcı Seren Serengil Akmerkez'deki güzellik merkezinde görüntülendi. Serengil, "Tenimin bronz kalmasını solaryuma girerek koruyorum. Sekiz aydır kalbim boş. Türkiye'de biriyle aşk, yaşamak çok zor. Yurt dışında insan aşkını daha rahat yaşıyor" dedi.

        5

        'Bu gecelik böyle'

        Oyuncu İlker Aksum, önceki gece Hayal Kahvesi'nde arkadaşlarıyla eğlendi. Aksum, "Yanınızda sevgiliniz Şeyma Şener neden yok?" diye soran gazatecilere "Bu gecelik böyle" dedi.

        6

        'Onlar mutlu olsunlar'

        Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkinin eşi Asena Erkin’le Akmerkez’in bebek odasından çıkarken fotoğraflarının yayınlanmasıyla birlikte Türkiye’nin gündemine oturan Berkay, Akmerkez çıkışı gazetecilerin sorularını cevapladı. Berkay, "Ben bu yaşanan olayda çok büyük yaralar aldım. Yapımcım Polat Yağcı ile yollarımı bu olay yüzünden değil ticari anlaşmazlık olduğu için ayırdım. Mart’ta yeni albümüm çıkıyor. 18 konser anlaşması yaptım" dedi. 'Geçtiğimiz günlerde Caner-Asena çiftiyle pişti olmaktan son anda kurtulmuşsunuz. Karşılaşsanız ne olurdu' sorusuna Berkay, "Daha karşılaşmadık o yüzden ne olur bilmiyorum. Onlar mutlu olsunlar, ben de mutlu olurum" cevabını verdi.

        7

        Arka kapıdan kaçtılar

        Kendisi gibi oyuncu olan eşi Melissa Sözen ile boşanma davası devam eden Alican Yücesoy, yine gece gezmesinde görüntülendi. Yakın arkadaşı Özgür Çevik'le Nişantaşı'nda bir mekânda eğlenen ikili, çıkışta gazetecilere yakalanmamak için arka kapıdan çıksalarda yine de görüntülendiler.

        8

        Soğuğa karşı tedbirli

        Nebahat Çehre, sık sık İstinye Park'ta görüntüleniyor. Soğuk havaya karşı tedbiri elden bırakmayıp bir halyi sıkı giyinen Çehre, mağazaları gezdi. Usta oyuncu tarzıyla genç kızlara taş çıkardı.

        9

        'Bıyıklardan çok ekmek yedim'

        Oyuncu Şahin Irmak önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Irmak, gazetecilerin ‘Bıyıklarınızı kesmeyi düşünüyor musunuz?' sorusuna "Ben bıyıkların çok ekmeğini yedim daha da ekmek yeriz herhalde. Böyle güzel kesmeyi düşünmüyorum" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ