Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hayranları Beren'e koştu
        1

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        Utangaç ikili

        OYUNCU Kaan Taşener ile sevgilisi Selin Şekerci önceki akşam Cihangir Mona'da eğlendi. Mekân çıkışı gazetecileri görünce yüzleri asılan çiftten Taşaner, gazetecilere, "Yapmayın!" diye çıkıştı. İkili, sorulara cevap vermeden uzaklaştı.

        2

        Hayranları Beren'e koştu

        GÜZEL oyuncu Beren Saat'e hayranları sette doğum günü sürprizi yaptı. Kanlıca'da 'İntikam' dizisinin setine misafir olan ve yurtdışından gelen Saat fanları çekimleri izledi. Sete ara verildiğinde ise güzel oyuncuyla tanışma fırsatı buldu.

        3

        Boşanıyorlar
        Geçen sene ağustos ayında evlenen Tolga Güleç-Yeliz Şar çifti boşanıyor. Şar, Twitter hesabından yayınladığı mesajda "Kıskançlık krizi asla söz konusu değildir. Birbirimizden uzun süredir ayrı kaldık evliliği yaşayamadan saygı çerçevesinde bitmiştir. Eşimi çok sevdim herzaman güvendim kıskançlık 3. şahıs asla söz konusu değil..." diyerek boşanacaklarını doğruladı.

        4

        Kirasını eski sevgilisi ödüyor

        ADI rol arkadaşı Çağatay Ulusoy’la anılan Serenay Sarıkaya’nın hâlâ eski sevgilisi Murat Süğlün’ün evinde kaldığı ortaya çıktı. Evli ve çocuklu Süğlün’den ayrıldıktan sonra Ulusoy’la birliktelik yaşamaya başlayan Sarıkaya, kirasını Süğlün’ün ödediği Levent’te bulunan bir rezidansın ikinci kattaki dairesinde kalmaya devam ediyor. Evin kirasının aylık 6 bin dolar olduğu öğrenildi.

        5

        Gökçe'den iddialara cevap

        Güzel oyuncu Gökçe Bahadır önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Son günlerde 'Aramızda Kalsın' dizisindeki rol arkadaşı Caner Cindoruk'la anılan Bahadır, iddiaları yalanladı. Daha önce de bu soruya cevap verdiğini söyleyen başarılı oyuncu, "Öyle bir şey yok" dedi.

        6

        Teoman 'Yavaş Yavaş' geliyor

        BİR ara müziği bırakan ama sonra geri dönen Teoman yakında bir albüm çıkaracak. Ünlü şarkıcının yapımcılığını da üstlendiği albümde daha önceki yıllarda çıkardığı 'Aşk&Gurur', 'Renkli Rüyalar Oteli', 'İnsanlık Halleri', 'En Güzel Hikayem', 'Teoman 2003', 'Teoman 1996' albümlerinden seçilen şarkılar yer alacak.

        7

        HT MAGAZİN / Uğur SOYSAY

        Önce 'Offf' sonra selam

        BİR süre önce ayrılan Tuğba Coşkun-Önder Fırat ikilisi önceki gün Bebek'teydi! Coşkun bankamatikten para çekerken Fırat tam karşıda kafede oturuyordu. Eski sevgilisini fark eden Tuğba Hanım, bankamatik sırası bir türlü kendisine gelmeyince önce derin bir "Offff" çekti, işi bittikten sonra da Önder Bey'e selam verip uzaklaştı.

        8

        Aydın'ın yüzü şişti

        ŞARKICI Aydın geçtiğimiz günlerde bir AVM'de objektiflere takıldı. İlginç giyim tarzıyla bakışları üzerinde toplayan Aydın'ın yüzündeki şişlikse görenleri hayrete düşürdü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ