Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos sinem kobal arda turan, melisa sözen boşandı, harun tekinin sevgilisi kim
        1

        Deniz'in isyanı

        ŞARKICI Deniz Seki, Yargıtay’dan gelen 2 buçuk yıl daha hapis yatacağı haberini aldığı günün akşamı Edirne’de konsere çıktı. Seyircisinin 1 buçuk saat boyunca alkışlı desteğiyle moral bulan sanatçı, konserine Halil Sezai’nin İsyan şarkısıyla başladı. 3 bin kişinin izlediği Seki, “Allah katında masumum. Bunu yasalar çerçevesinde de ispat edeceğim” dedi.

        2

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        'Metronun gözünü seveyim'

        İSTANBUL trafiği Sinem Kobal'ı da raylı sisteme yöneltti. Osmanbey metro istasyonuna girerken görüntülenen güzel oyuncu, "Trafik içinden çıkılmaz bir hal almış. Metronun gözünü seveyim'' diye konuştu. Ayrıldığı sevgilisi Arda Turan'la ilgili soru yöneltilmesini istemeyen Kobal, biten ilişkisine dair "Kapanan defterleri yeniden açmak istemiyorum" dedi.

        3

        Hayali çiçekçi dükkanı

        ŞARKICI ve gazeteci kimliğiyle tanınan Ayşe Özyılmazel en büyük hayalinin bir çiçekçi dükkânı açmak olduğunu söyleyerek şaşırttı. Bu konuda kurs almaya hazırlandığını açıklayan Özyılmazel, In Style Dergisi’ne çarpıcı pozlar eşliğinde konuştu. Şarkıcı, kendisinin tam bir aşk kadını olduğunu ve bu duygudan beslendiğini söylemeyi de ihmal etmedi.

        4

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        'Bunun adı yavşaklıktır'

        USTA oyuncu Zafer Algöz, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Algöz, sosyal medyada hakkında öldüğüne dair dedikoduları yayılan Kenan Işık’ın sağlık durumu ile ilgili “Bugün konuştum, durum stabil” derken, ünlü sanatçının öldüğü haberini yayanları ise yaylım ateşine tuttu: “Tek kelime ile yavşaklık, bu tip şeylerden haz alan aşağılık yaratıkların, Twitter canilerinin nefes alması oksijen israfından başka bir şey değildir.”

        5

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        Mahçup sevgililer

        BEŞ ay evli kaldığı eşi Alican Yücesoy’dan boşanan oyuncu Melisa Sözen’in rock’çı Harun Tekin’le birlikte olduğu iddia ediliyordu. İkili önceki gün Cihangir’de baş başa görüntülendi. Oturdukları mekânda el ele göz göze vakit geçiren çift, çıkışta basın mensuplarının, “Birlikteliğiniz hayırlı olsun” demesi üzerine mahçup tavırlar sergiledi.

        6

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        'Çocuk sahibi olmak istiyorum'

        MUHTEŞEM Yüzyıl dizisinin yıldızlarından Pelin Karahan, önceki gün rol arkadaşı Özge Ulusoy’un tanıtımını yaptığı yeni kreasyonu için düzenlediği davete katıldı. Özel hayatı ile ilgili olarak açıklama yapan Karahan, “Yeniden evlenebilirim ve ben de çocuk sahibi olmak istiyorum” dedi. Aynı günün akşamına sevgilisi Bedri Güntay’la birlikte Selin İmer’in yaş günü partisine katılan Karahan, mekândan el ele çıktığı sevgilisiyle objektiflere mutluluk pozları verdi. Karahan, muhabirlerin “Sizi çok mutlu gördük” sözlerine “Evet çok mutluyum” diyerek yanıt verdi.

        7

        Twitter sorusuna cevap vermedi

        RUSSELL Crowe’un ‘The Water Diviner’ filminin çekimlerini tamamladıktan sonra yeni filmi ‘Pek Yakında’ için çalışmaya başlayan Cem Yılmaz, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Yılmaz, muhabirlere “Buyurun arkadaşlar ne soracaksınız” dese de, Twitter yasağı ile ilgili soruları cevaplamayarak aracına binip uzaklaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ