Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Deniz Seki kendini kuaföre kilitletti! Arda Turan Madrid'deki evinde böyle eğlendi, İbrahim Tatlıses bir kez daha dede oldu, Erol Büyükburç boşandı
        1

        Nuri ALTUNTAŞ- Uğur SOYSAL/MAGAZİN

        Yargıtay Ceza Genel Kurulu tarafından 'uyuşturucu ticareti yapmak'tan aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezası onanan ve 2.5 yıl hapis yatacak olan ünlü şarkıcı Deniz Seki, önceki gün rutin saç bakımı için kuaföre gitti. Kuaför çıkış gazetecilere görüntü vermek istemeyen Seki, basın mensuplarını atlatmak için önce mekanın perdelerini indirtti. Seki daha sonraysa kuaför salonunun ışıklarını söndürttü.

        2

        Salondan çıkan çalışanlar kapıyı sanatçının üstüne kilitleyip mekandan ayrıldı. Kendisini 2 saat kuaföre kapatan Seki sonunda pes etti. Seki'yi kuaför salonuna gelen nişanlısı Faruk Salman dışarı çıkarttı. Seki gazetecilerin "Yaz aylarında nikah olacaktı. Planda bir değişiklik var mı?'' sorusuna cevap vermedi. Salman ise ''Her şey aynı'' demekle yetindi.

        3

        'ORAYA GİRERSE HAYATI KAYAR'

        Bu arada sanatçı Emel Müftüoğlu, eski vokalisti ve yakın arkadaşı olan Deniz Seki için sanatçılarla harekete geçiyor. Müftüoğlu, Seki'nin yeniden hapse girecek olmasıyla ilgili "Çok üzgünüz bütün arkadaşlar Deniz için bir araya geleceğiz. Tekrar batağa sokulmamalı. Bedeli bu kadar ağır olmamalı. İnsan hayatı söz konusuysa biraz esnek olunabilir. Deniz oraya girerse hayatı kayar. Hep birlikte Başbakanımıza mı gideriz, Adalet Bakanımıza mı gideriz, çırpınıyoruz... " dedi.

        4

        MADRID'DE GARİ DE GARİ!

        İspanya’da takımı Atletico Madrid, rakipleri Barcelona ile Real Madrid’in önünde liderlik koltuğuna oturan Arda Turan’ın keyfi yerinde! Memleket hasretini sık sık ailesini yanına getirterek gideren Arda, geçtiğimiz hafta da İstanbul’dan arkadaşlarını evinde ağırladı.

        5

        Türkiye’den gelen yemekleri yiyip evin salonunda rap şarkılarıyla coşan grup bir süre sonra Cem Karaca’nın ‘Gari de Gari’ şarkısını söyleyip dans etmeye başladı. Arda Turan ve arkadaşlarının neşesi çektikleri videoya böyle yansıdı...

        6

        Nuri ALTUNTAŞ/MAGAZİN

        ÜNLÜ sanatçı İbrahim Tatlıses'in Perihan Savaş'tan olan kızı Melek Zübeyde Akkaş ikinci kez anne oldu. Cuma akşamı Maslak Acıbadem Hastanesi'nde bir erkek çocuk dünyaya getiren Tatlıses'in kızı oğullarına Kemal Ali adını verdi. Volkan Akkaş'la evli olan Melek Zübeyde'nin sezaryenle dünyaya getirdiği erkek çocuğun kilosu 3 kilo 100 gram, boyu da 51 cm olarak ölçüldü. Tatlıses'in kızını henüz ziyaret etmediği öğrenildi.

        7

        Sedef ŞENKAL DEMİR/ AHT

        SANATÇI Erol Büyükburç, 2004 yılında evlendiği Alman asıllı Ute Eser ile boşandı. Sanatçının eski eşi Eser, 3 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açmıştı. Eser boşanma dilekçesinde "Kocam bana herkesin önünde kaltak, kahpe gibi sözlerle hakaret etti. Beni ekonomik yönden de istismar ediyor" diyerek Büyükburç'tan 500 bin TL maddi-manevi tazminatla aylık bin 500 TL nafaka talep etti. Eser, dilekçesinde Büyükburç'un sahne kostümlerini ve kuklalarını alarak geri vermediğini de iddia etti. Büyükburç ise, "Eşime müzik şirketi kurdum. Buradan kazanılan tüm paralar da eşime gidiyor. Evin her işini ben yapıyorum. Beni yatak odamıza almıyor ve salonda koltukta uyuyorum" diyerek iddiaları reddetti. Anadolu 2. Aile Mahkemesi'nde görülen davada hakim çiftin tazminatsız boşanmasına karar verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ