Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos hande ataizi hamile, murat dalkılıç merve boluğur
        1

        HT MAGAZİN / Nuri ALTUNTAŞ

        Aşkları konserde ortaya çıktı

        GEÇTİĞİMİZ günlerde Etiler’de baş başa yemek yerken görüntülenen Ayşe Özyılmazel ile yönetmen Ketche’nin aşk yaşadıkları ortaya çıktı. İkili, önceki akşam Garaj İstanbul’da verilen Yalın konserine el ele gelirken gazetecileri görünce kaçmayı tercih ettiler.

        2

        Konser alalına sırtını dönerek içeri giren Özyılmazel, gazetecilere görüntü almamaları için ricada bulundu. Gazetecilere haber yollayan Yılmazel, “Beni rahat bırakın ilişkimi güzel güzel yaşayayım” dedirtirken, sevgililer konser boyu sarmaş dolaş Yalın’ın şarkılarına eşlik etti.

        3

        HT MAGAZİN / Uğur SOYSAL

        Annelik heyecanı

        ÜNLÜ sanatçı Hande Ataizi geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinden çıkarken objektiflere takıldı. Ataizi’nin kitap mağazasından hamilelik hakkında kitap aldığı ve kendisine çok dikkat ettiği gözlerden kaçmadı. Her an yağmur yağabilir endişesiyle yanında sürekli şemsiye taşıdığını söyleyen Ataizi alışverişini tamamladıktan sonra Nişantaşı’ndan ayrıldı.

        4

        Aşkta sıkıntı yok

        MURAT Dalkılıç’ın ihanetinin ardından sevgilisini affeden Merve Boluğur sıkıntılı günleri atlattı. Önceki gün Nişantaşı City’s’e gelen güzel oyuncuyu Dalkılıç, Boluğur’un kendi arabasıyla City’s’in önünden aldı. Çift gazetecilere “Hiçbir sıkıntı yok, her şey çok iyi” diyerek uzaklaştı...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ