Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik demet akalın, frikik, cem yılmaz, hazal kaya, büşra pekin, pelin karahan, magazin haberleri
        1

        Başbakan'dan Petek yanıtı

        Önceki gün katıldığı televizyon programında gözyaşları içinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a seslenen Petek Dinçöz’ün yardım çağrısı karşılık buldu. Eski eşi Can Tanrıyar’ın kendisine şiddet uyguladığını ve işlerini engellediğini öne sürerek “Can Tanrıyar’dan kurtulamıyorum, bana yardım edin. Başbakanımıza sesleniyorum, Emine Hanım’a sesleniyorum” diyen Dinçöz, Twitter’ına Başbakan’ın kendisine kayıtsız kalmadığını yazdı.

        2

        Şarkıcı, şu tweet’i attı: “Dün katıldığım TV programı sonrası sayın Başbakanımızın konuya gösterdiği hassasiyet için minnettarım. Çok çok teşekkür ederim.”

        3

        Eşinin bacaklarını böyle kapattı!

        Trafik bilincinin artırılması amacıyla gerçekleştirilen ‘Trafik Güvenliği Medya Ödül Töreni’, önceki gün Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı. Habertürk Gazetesi ve Habertürk TV’nin de ödül aldığı geceye Demet Akalın’ın frikik önlemi damga vurdu.

        4

        En ön sırada oturan Akalın’ın eşi Okan Kurt, sanatçının bacaklarını önce koluyla ardından bir yardımcılarının getirdiği ceketle kapatmaya çalıştı.

        5

        Ev sahibi Kemal

        Komedyen Cem Yılmaz’dan boşanan manken Ahu Yağtu, protokol gereği çocukları Kemal Yılmaz adına tescil ettirilen Şişli’deki gayrimenkulü Medeni Kanun’un ‘Çocuk Mallarının Korunması’ maddesi gereğince mahkemeye bildirdi. İstanbul Aile Mahkemesi’ne Yağtu adına başvuran avukatları, gayrimenkulün intifa hakkının 24 yıl boyunca annede olacağını belirtti. Beykoz Aile Mahkemesi’nde boşanan Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu arasında yapılan boşanma protokolünde, Yılmaz çocukları Kemal için ayda 10 bin dolar nafaka ödemeyi kabul etmişti.

        Serdar KULAKSIZ / AHT

        6

        İtirazım Var'ın güzelleri

        Onur Ünlü’nün yönetmenliğini üstlendiği ‘İtirazım Var’ filminin galası önceki akşam Mimar Sinan Sanat Merkezi’nde yapıldı. Galada filmin başrol oyuncularından Büşra Pekin ve Hazal Kaya şıklıklarıyla bakışları üzerlerinde topladılar. Beyaz bir elbise tercih eden Kaya'nın hayli kilo verdiği de gözlerden kaçmadı.

        Nuri ALTUNTAŞ / HT MAGAZİN

        7

        Sıra dışı parti

        Ünlü isimler önceki gün işletmeci Mert Vidinli’nin Tadelle sponsorluğunda düzenlenen doğum günü partisinde buluştu. Konukların birbirinden ilginç kıyafetler giydiği partiye sıra dışı tarzlarıyla tanınan Deniz Berdan ve kızı Begüm damgasını vurdu. Manken Didem Soydan da iskelet baskılı kıyafetiyle dikkat çekti.

        Nuri ALTUNTAŞ / HT MAGAZİN

        8

        Cehennem meleği Nebahat

        Usta oyuncu Nebahat Çehre önceki gün modacı Ayşen Armağan’ın ikinci mağazasının açılışındaydı. Nişantaşı’ndaki davete baştan aşağıya siyah deri kıyafetiyle gelen Çehre, siyah gözlükleri ve şapkasıyla tamamladığı kıyafet kombiniyle efsanevi motosiklet grubu Cehennem Melekleri”nin bir üyesi gibiydi.

        Uğur SOYSAL / HT MAGAZİN

        9

        Mihrimah küçük kızı mutlu etti

        Muhteşem Yüzyıl’ın Mihrimah Sultan’ı Pelin Karahan, Nişantaşı’nda görüntülendi. Arkadaşıyla kahve keyfi yapan Karahan, yanına gelip, “Sultanım okul harçlığım yok, defter-kalem alacağım. Bana biraz harçlık verir misiniz?’’ deyip kendisini çok beğendiğini söyleyen küçük kız çocuğuna “Bir şartla derslerine çok çalışacaksın. Okuyup başarılı bir kız olacaksın’’ dedi. “Hiç merak etme Mihrimah Abla’’ diyen kıza 20 TL harçlık veren Karahan, gazetecilerin sorularına cevap vermedi.

        Uğur SOYSAL / HT MAGAZİN

        10

        ‘Kurt Seyit ve Şura halka ağır geldi’

        Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Serdar Gökhan, önceki gün oğlu Alperen ve eşiyle bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Oğlu için alışveriş yapmaya gelen usta oyuncuya, geçen hafta rol gereği öldüğü ve diziden ayrıldığı 'Kurt Seyit ve Şura'nın reytinglerinin kötü gitmesinin sebebi sorulunca Gökhan, “Çok iyi bir dizi aslında, Avrupai bir dizi çektik. Ama nedense anlayamadım, bizim halkımıza biraz kalite açısından ağır geldi. Ama yayından kalkacağını zannetmem arkasında çok güçlü bir ekip var” dedi. Aynı gün yayınlanan Küçük Ağa dizisinin reytinglerdeki başarısını soran muhabirlere “Çocuk dizisi ve çocuklar izliyor. Ondan bu kadar izleniyor. Ben hiç izlemedim, siz izlediniz mi?” dedi.

        Uğur SOYSAL / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ