Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos selen soyder tolgahan sayışman, fenerbahçe volkan demirel
        1

        HT MAGAZİN / Uğur SOYSAL

        'Ayrılık falan yok'

        SELEN Soyder sevgilisi Tolgahan Sayışman’dan ayrıldığı iddialarına ateş püskürdü. Nişantaşı’nda görüntülenen güzel oyuncu, “Tolgahan Bey’le ayrıldığınız doğru mu?” diye soran muhabirlere, “Bunlar hep sizin işleriniz. Uyduruyorsunuz. Ayrılık filan yok” diyerek çıkıştı.

        2

        Olmadı Bennu

        DÖRT çocuk annesi fotoğrafçı Bennu Gerede, İstanbul’un trafik sorununun üstesinden bisikleti ve motosikletiyle geliyor. Gerede, önceki gün Abdi İpekçi Caddesi’nde motosikletinin önüne aldığı minik oğluyla birlikte seyahat ederken görüntülendi. Sosyetik fotoğrafçının bu tehlikeli hareketi hem oğlunun hem kendisinin başında kaskı takılı olmasına rağmen görenlerin tepkisini çekti.

        3

        Şampiyonluk eğlencesi tam gaz

        FENERBAHÇELİ futbolcular erken şampiyonluğu kutlamaya ara vermeksizin devam ediyor. Volkan Demirel, Mehmet Topal ve Egemen Korkmaz önceki akşam Cahide’de Bülent Serttaş’la eğlenerek felekten bir gece çaldılar. Eşleriyle birlikte eğlenen futbolcular sahnede forma şeklindeki pastayı kesti. Geç saatlere kadar süren eğlencenin sonunda kaleci Volkan kendisine uzatılan bir formayı imzaladı.

        4

        'Hayatımda biri var'

        SEDAT Doğan ile ayrılığının ardından kendisini kızı Mia’ya adayan şarkıcı Işın Karaca, önceki gün Ulus’ta görüntülendi. Gazetecileri karşısında gören Karaca, “Nereden çıktınız siz” diye muhabirlere takıldı. Karaca 3 şarkılık bir single ile yakında müzik marketlerin raflarında olacağını müjdeledi. Gazetecilerin “Yeniden evlilik düşünür müsünüz?” sorusuna “Evet evlenebilirim. Hayatımda biri var zaten çocuklarımla bile tanıştırdım, onaylarını aldım. Her an her şey olabilir” dedi.

        5

        Hayranları rahat bırakmadı

        İLGİYLE izlenen ‘Kara Para Aşk’ dizisinin çekimlerin tüm hızıyla devam ediyor. Önceki gün Rumelihisarı’nda gerçekleşen çekimler sırasında görüntülenen oyuncular, çekimler sırasında hayli zor anlar yaşadı. Hayranlarının yoğun ilgisi yüzünden çekim saatleri uzayınca beklemekten hayli sıkıldığı görülen Engin Akyürek makyözünü yanına çağırarak uzun süre saçları ile uğraştı.

        6

        'Çulsuz adamla işim olmaz'

        SHOW TV’nin sabah kuşağının ilgiyle izlenen programı ‘Her Şey Dahil’e konuk olan oryantal Asena, çarpıcı açıklamalar yaptı. Evlilikle ilgili düşünceleri sorulan Asena, “Sadece aşk için evlenirim” cevabını verirken eş kriterini, “İşime saygısı olmalı. Arkamda değil yanımda durmalı. Bir de çulsuz adamla işim olmaz” sözleriyle dile getirdi.

        7

        Cemre’nin acelesi var

        HEPSİ Grubu’nun üyesi Cemre önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. City’s Alışveriş Merkezi’nden çıkan şarkıcı bir toplantısı olduğunu söyleyip “Geç kaldım, yetişmem lazım. Size iyi günler” diyerek hızlı adımlarla uzaklaştı..

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ