Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Özlem Ağırman'ın eşi Mimar Tekin Ağırman silahlı saldırıya uğradı

        Tuzla'da Türk Sanat Müziği Sanatçısı Özlem Ağırman'ın eşi, eski CHP Tuzla İlçe Başkanı Tekin Ağırman, işyeri önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

        Olay, dün saat 08.30 sıralarında Tuzla, Postane Mahallesi'nde bulunan bir inşaat alanının önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işyeri önüne otomobili ile gelen mimar Tekin Ağırman, aracından indiği sırada eski bir çalışanı olduğu iddia edilen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Karnına, bacağına ve koluna 4 kurşun isabet eden Tekin Ağırman ağır yaralandı.

        Saldırgan ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı haldeki Tekin Ağırman'ı ambulansla hastaneye kaldırdı. Ağırman tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

        Polis, olayı gerçekleştiren şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Türk sanat müziği sanatçısı Özlem Ağırman'ın da eşi olan Tekin Ağırman, bir dönem CHP Tuzla İlçe Başkanlığı görevini yürütmüştü.

        ZANLI YAKALANDI

        İşyerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Türk Sanat Müziği sanatçısı Özlem Ağırman'ın eşi CHP'li Tekin Ağırman'nın katil zanlısı eski şoförü çıktı. Bursa'da yakalanan zanlı Zeynel Abidin C., İstanbul'a getirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

        Tuzla Postane Mahallesindeki işyerinin önünde silahlı saldırıya uğradıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Tekin Ağırman'ın katil zanlısı silahıyla birlikte yakalandı. İstanbul emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından oluşturulan özel ekip, Ağırman'ın katil şüphelisinin izine Bursa'da ulaştı.

        Tekin Ağırmanın yanında bir süre önce şöför olarak çalıştığı öğrenilen Zeynel. Abidin C. düzenlenen bir operasyonla gözaltına alındı. Bursa'nın Osmangazi ilçesinde gözaltına alanın zanlı ile birlikte cinayette kullanıldığı iddia edilen silah da ele geçirildi.

        Zanlının Tekin Ağırman'ı tehdit ettiği ve para istediği ancak olumsuz yanıt alması üzerine öldürüldüğü iddia edildi. Zanlının uyuşturucu bağımlısı olduğu ve dolandırıcılık, ruhsatsız silah bulundurma suçlarından sabıka kaydının olduğu belirlendi.

        Zanlı Zeynel Abidin C., ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

        AJANSLAR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ