Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Demet Akalın'dan Süper Dadı'ya küfürlü tweet

        Bir süredir sorun yaşadığı menajeri ile yollarını ayırmaya karar veren Demet Akalın, ekibine yemek olarak sadece köfte ekmek gelince çıldırdı. Ünlü şarkıcı, Twitter adresinden böyle isyan etti: "Aklınca son işi diye bana ders verecek. Seni geldiğin yere döndürmek boynumun borcu olsun!

        Dua et kocama sen! Senin yaptıgın telefon menajerliği bu kadar olur işte! Koskoca Diva gitmiş bir bildiği varmış. Yaptığın işin başında durucaksın. Üzerimden dünya kadar para kazanıyorsun. Ekibime bunu yemek diye göndermeyeceksin."

        KÜFÜRLÜ TWEET

        Bu Arada Akalın, bir programda gösterilen bebek uyutma yöntemini ağır sözlerle eleştirdi.

        Pedagogun, hatalı ebeveyn tutumları nedeniyle çocuklarıyla ilişkilerini düzenlemede sıkıntı yaşayan anne-babalara tavsiyelerde bulunduğu ve onlarla sağlıklı iletişim kurmalarına yardımcı olduğu programın son bölümünde, bebek uyutma yöntemi konu edildi. Programın misafir olduğu evin bebeğinin uyutma yöntemine olumsuz tepki vermesi ve sürekli ağlaması, Demet Akalın'ı kızdırdı. Akalın, Twitter hesabından şu paylaşımda bulundu: "S.....m öyle uyutma yöntemine tek uyuyacakmış 17 aylık bebek ağlamaktan helak oldu göğüste uyuyacam diye!!"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ