Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Setin en kaprisli oyuncusu hayvanlar

        HT MAGAZİN / Mehmet ÇALIŞKAN

        Ata Demirer ve Demet Akbağ “Niyazi Gül Dörtnala” setinde gazetecileri ağırladı. Çekimleri İzmir’de devam eden BKM Film yapımı filmin oyuncuları Ata Demirer, Demet Akbağ, Şebnem Bozoklu, Levent Ülgen ve Ferit Kaya, Seferihisar Konvoy At Çiftliği’ndeki setteydi. Veteriner Hekim Profesör Niyazi Gül’ün rol arkadaşları birbirinden ünlü oyuncuların yanı sıra binbir çeşit hayvan. Attan kuşa, iguanadan kaza birçok hayvan filmde özel veterinerler gözetiminde rol alıyor.

        Setin hem eğlencesi hem de oyuncuların rol arkadaşı olan hayvanlar ihtiyaçları ve ruh hallerine göre set programını değiştiriyor. Öyle ki yemek molaları bile onların isteğine göre yapılıyor.

        AKBAĞ BU KEZ SULTAN

        Hem sinemada hem televizyonda oynadığı her karakterle seyircisini ikna eden Demet Akbağ şimdi de sultan. Sosyetik Sultan hanım olarak Niyazi Gül’ün macerasında seyircinin karşısında. Ata Demirer, “Niyazi Gül neden geç kaldı?” sorusuna ise; “Tam da şimdi zamanıydı aslında. Her zaman yeni bir şey üretmek, yeni işler yapmak lazım. Çok sevdiğim projeler yaptım, şimdiyse sıra Niyazi Gül’de!” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ