Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Mahsun Kırmızıgül sevgilisi Özge adlı avukatla görüntülendi
        1

        Nuri ALTUNTAŞ / HT MAGAZİN

        Mahsun Kırmızıgül aşk hayatında sessizliğini bozdu. Başarılı yönetmen bir yıldan beri Özge adlı avukat aşkıyla gözlerden uzak bir ilişki yaşıyor. Çift, önümüzdeki günlerde Uzakdoğu tatiline çıkacak

        2

        Üç milyon 700 bin kişinin izlediği son filmi ‘Mucize’ ile hem otoritelerden hem de halktan büyük övgüler alan Mahsun Kırmızıgül, yeni bir aşka yelken açtı. Müzik kariyerini bir kenara bırakıp sinemaya yönelen başarılı yönetmen ve yapımcı, uzun süre sonra aşk hayatındaki sessizliği bozdu.

        3

        YENİ SEVGİLİ BAŞARILI BİR AVUKAT

        Kırmızıgül'ün 28 yaşındaki yeni sevgilisinin büyük bir bankanın hukuk bürosunda çalıştığı ve hemşerisi olduğu iddia edildi.

        4

        Ünlü yönetmen, adının Özge olduğu öğrenilen avukat sevgilisiyle ilişkisini gözlerden uzak yaşayabilmek için büyük çaba harcıyor. 5 Mart’ta Napoli’ye gidip bir gün sonra dönen çift, önümüzdeki günlerde de Uzakdoğu’da baş başa tatil yapacak.

        5

        Havaalanında HT MAGAZİN objektiflerine takılan ikili, 5 Mart’ta THY’nin ‘TK 1879’ sefer sayılı uçağıyla Napoli’ye gitti. 6 Mart’ta ‘TK 1880’ sefer sayılı uçakla da yurda döndü.

        6
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ