Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Türk kadınları Hugh Jackman'a o, karısına hayran

        HT MAGAZİN / Bülent İPEK

        Ünlü Aktör Hugh Jackman’ın İstanbul’daki ilk gösterisini kadın hayranları doldurdu. Sanatçı, karısı Deborra’ya olan büyük aşkını şovuna taşımıştı

        Hollywood filmlerinin dünyaca ünlü ismi Hugh Jackman, Broadway gösterisi “An Evening with Hugh Jackman”ı önceki gece İstanbullu hayranlarıyla buluşturdu. Zorlu Center PSM’de 20 Mart’a kadar sürecek gösteriyi ilk gecesinde 2 bin kişi izledi. Kadın hayranları Jackman’ın karısına aşkını anlattığı şova hayran kaldı. Sinemada X Men, Wolverine, Sefiller, Avustralya gibi filmleriyle ün yapan Jackman gösterinin sonunda ayakta alkışlandı. O da bu alkışlara bir şarkı daha söyleyerek cevap verdi.

        CEM YILMAZ

        KARISINA AŞKINI ANLATTI

        Aksiyon filmleriyle tanınan Hugh Jackman’ı romantik gösterisiyle dev sahnede dans edip şarkı söylerken izlemeye gelen seyircinin yaklaşık yüzde 80’i kadınlardan oluşuyordu. Gösteri öncesi kulisinin kapısında bekleyen kadın hayranları sanatçıya ulaşamayınca fuayedeki kartonetiyle selfie yarışına girdiler. Jackman sahnede karısı Deborra-Lee Furness’a aşkını birlikte fotoğraflarını yansıtarak anlatmaya başladı. Dünya çapında böyle bir starın sahnedeki şovunun bir bölümünü eşi ve çocuklarına ayırması, bizim starların “Şöhretim etkilenecek” korkusuyla eşini ve çocuklarını gizlemesine alışkın seyirciyi çok etkiledi ve büyük alkış aldı.

        BİZDEN HALİT YAPAR

        32 kişilik orkestranın eşlik ettiği şovunda hem memleketi Avustralya bozkırlarını sahneye davet ettiği Aborjinlerle yaşattı, hem ‘Singin’ in the Rain’den bir bölümü retro fotoğraflar eşliğinde sergileyerek Broadway geçidi sundu. Hem de Hollywood stüdyolarının meşhur jenerikleri eşliğinde film görüntüleri ve şarkılarıyla Hollywood’a selam gönderdi. Şarkıları bağırmadan söylemesi, abartısız dansı, muzip duruşu seyirciyi mest etti. Gösteri sonunda salonda “Böyle bir gösteriyi bizim oyunculardan kim yapar?” tartışması yaşandı. Ne Kenan İmirzalıoğlu ne Kıvanç Tatlıtuğ ancak yapsa yapsa şarkı söyleyebilen Halit Ergenç böyle bir gösteri yapabilir” diyenlerin sesi duyuldu.

        ÖZKAN UĞUR

        ‘HUGH DEKORDAN KISMIŞ’

        Gösteriyi bilet satın alarak arka tarafta izleyen Gani Müjde ile Emre Kınay aralarında 210 lira ile 975 lira arasındaki bilet fiyatlarını fazla bulduklarından söz ettiler. Emre Kınay, gösterinin sade dekorunu kast ederek Hugh Jackman’ın dekor masrafı yapmadığı eleştirisinde bulundu. Kurduğu Duru Tiyatro’yu yaşatmaya çalışan Kınay, Türkiye’de sahne sanatlarına destek verilmediğini de belirtti. O ŞANS BORA UZER’E GÜLDÜ Jackman, gittiği her ülkenin bir sanatçısını sahneye çıkararak birlikte şarkı söylüyor. Bu uygulamada Türkiye’de şans genç şarkıcı Bora Uzer’e güldü.

        Jackman Avusturalyalı bir başka sanatçı Russell Crowe’ın Zorlu PSM’nin duvarına Hugh Jackman için ‘Senden önce ben buradaydım’ diye bıraktığı notun önünde fotoğraf çektirip paylaştı.

        ECE ERKEN UÇAR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ