Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal aşkı bitti
        1

        Esin ÖVET / HT MAGAZİN

        HT MAGAZİN’in ortaya çıkardığı yılın sürpriz aşkı bitti! Cihangir sokakları son günlerde Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal’ın ayrıldığı dedikodusuyla çalkalanıyor.

        2

        Malum memleket olarak Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu arasındaki ilişkinin ne boyutta olduğunu merak ediyoruz.

        3

        Kiminle karşılaşsam “Ne zaman el ele çıkacaklar?”, “Gerçekten birlikteler mi?”, “Evleniyorlar mı?” gibi sorular soruluyor bana. Sanki ben kişilerin evlerinin içinde yaşıyorum.

        4

        Hatta ünlüler beni arayıp rapor veriyor zannediyor birçok kişi. Öyle bir bilirkişi durumum oldu ister istemez. Her şeyi bilmek zorundaymışım gibi.

        5

        E haliyle bu vizyondan yola çıkarak ben de bir küçük araştırma yaptım. Cihangir ahalisinin bildiği bilgi şu efendim; Sinem ve Kenan arasında yeni gelişmeler var. İkili aslında ayrılmış.

        6

        Sinem’in hayatında şu sıralar başka biri varmış. Hatta onu da öğrenince pek şaşıracakmışız. Maşallah ya Sinem çok hızlı ya da biz çok yavaşız. Ona tam karar veremedim.

        7

        Şunu da söylemeden edemeyeceğim. Biliyorsunuz ben bir dedikodudan emin olmadan yazmam. Bu dedikoduyu çok emin olduğum için yazıyorum.

        8

        Ama inşallah bu ayrılık kısa sürer, Sinem ve Kenan barışır. Hatta evlenirler. İkilinin birlikte olmasından yanayım. O derece yani.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ