Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Hülya Avşar son sözü söyledi

        HT MAGAZİN/ Mehmet ÇALIŞKAN

        Hülya Avşar’ın gündeminin ilk sırasında kızı Zehra’nın önümüzdeki yıl hangi üniversitede okuyacağı bulunuyor. Avşar, Zehra’nın kesinlikle yurtdışında okumayacağını belirtirken gerekirse evini kızının okulunun yakınlarına taşıyacağını belirtti.

        HÜLYA Avşar, kendi adına bu yıl 15’incisi düzenlenen TED & Gloria Jean’s Coffees Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası’nın kendisine yaşama sevinci veren unsurlardan biri olduğunu söyledi. Teklerde ilk turda elenen Avşar, karışık çiftlerde partneri Yavuz Erkangil ile finale çıktı. Sanatçı, turnuvanın ilk yıllarda Türkiye’de tenisi sevdirmeye yönelik bir misyonu olduğunu belirtirken “Yeni bir misyonumuz daha var. O da sosyal sorumluluk projesidir. Turnuvadan elde edilen gelirle hem yetenekli çocuk tenisçilere hem de başarılı üniversite öğrencilerine burs veriyoruz. Sonuçta turnuva bana yaşama sevinci veren unsurlardan biridir” dedi.

        ANKARA’YA TAŞINABİLİR

        Kızı Zehra’nın önümüzdeki yıl üniversiteye başlayacak olması Hülya Avşar’ın gündemindeki ilk konulardan biri. Avşar, avukat olmak isteyen kızının hangi şehirdeki hangi okulu tercih edeceğinin kendisine tatlı bir gerginlik yaşattığını söyledi. Birlikte rol aldıkları reklam filminde olduğu gibi Zehra’nın Ankara’da da okuyabileceğini belirten Hülya Avşar, yurtdışı seçeneklerini ise hiç düşünmüyor. Zehra’nın yurtdışında okumasını istemeyen sanatçı, İstanbul’da bir üniversiteye gitmesi halinde ise tek düşüncesinin kızının yatılı mı okuyup okumayacağı olduğunu dile getirdi. Hülya Avşar, Zehra’nın okulunun uzak olması halinde ise evini taşıyacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ