Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Ünlülerin minik sevgilileri!
        1

        HT MAGAZİN

        Ünlü isimler dijital dergi Oggusto’nun ‘Minik Aşkım’ projesi için hayvanlarıyla birlikte objektif karşısına geçtiler.

        Dijial dünyanın yeni dergisi Oggusto, ünlü isimlerin hayvanlarıyla poz verdiği ‘Minik Aşkım’ adında bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

        2

        Hayvan tutkuları ile tanınan ünlülerin besledikleri hayvanlarla gerçekleştirilen çekimlerde Pınar Sabancı, Sinem Güven, Tanem Sivar, Işın Görmüş, Ezra ve Tuba Çetin, Gonca Vuslateri, Evren Kayar, Özlem Avcıoğlu ve Hümeyra gibi isimler yer aldı.

        3

        İşte ünlü isimlerin o pozları ve yorumları...

        4

        HÜMEYRA

        Hayvanlar için olan bu projede Herkül ile olmak çok keyifliydi...

        5

        EVREN KAYAR

        Barınaklarda bir sürü cins, güzel ama sevgiye ve yuvaya muhtaç hayvan var. Minik Aşkım sosyal sorumluluk projesi sayesinde yüzlerce hayvanın karnının doyması harika olacak. Biz hem minik aşkım Bitchy’yle dans ederken çok eğlendik, hem de sokak hayvanlarına yardım ediyor olmanın mutluluğunu yaşadık.

        6

        TANEM SİVAR

        Minik Aşkım projesinden bahsedilince, hiç düşünmeden “Tamam” dedim. Lüksün, paranın ve güzelliğin ön planda olduğu bir sektörde enerjimizi minik aşklarımız icin harcamak paha biçilemezdi. Projenin içindeki herkes çok özel ve minik aşklarımız için kalplerini kocaman açmış insanlar. Hem kendim hem Casper adına çok teşekkür ederim.

        7

        EZRA ÇETİN

        ,

        Matilda’m ve Leon’um, iki köpeğimi de son bir yıl içinde evlat edindim. Benim için evlatlarımın sevgi ile büyümeleri yeterli, çünkü onlar düşüncesiz insanlar tarafından incitildiler, şimdi mutlu olma zamanı onlar için.

        8

        PINAR SABANCI

        Köpeklerim en iyi arkadaşlarım, çocuklarım. Hayatımıza güzellik katan, ailemizin vazgeçilmez üyeleri. Özellikle Tyson’ı barınaktan aldığımız için projede onunla beraber yer almak istedim. Sokak hayvanları benim kalbime çok dokunuyor.

        9

        ALİ YEŞİLIRMAK

        Max benim için çok özel. Çekimlerde Max’e hizmet eden garsondum ve bu canlara hizmet eden insan konsepti tek kelime ile muhteşemdi.