Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Hülya Avşar göstere göstere tablosunu astı

        Hava atmak için sanatsal değerinden çok evinin dekorasyonuna uygun tabloları göstere göstere aldığını söyleyen Hülya Avşar, dediğini yaptı ve ressam Oya Özer'in koltuk takımına uyan tablosunu evinin duvarına astı.

        Geçen günlerde ressam Oya Özer'in sergisini gezen Hülya Avşar, ilginç sanat anlayışını şu sözlerle özertlemişti: "Ben eski eşim Kaya kadar entelektüel değilim. Tabloyu seçerken ben hem gözüme, hem de evimin dekoruna hitap etmesini bekliyorum. Bana enerji vermesi lazım. Müzayedelerde de gizli gizli telefonla almak bana göre değil. Onun yerine kolunu kaldırarak hava atmak için göstere göstere alıyorum."

        "Huuu bence çok yakıştı"

        Bu açıklamalarıyla yine entellektüel çevrelerin eleştiri oklarını üstüne çeken Avşar, önceki gün Özer'in sergisinden satın aldığı tabloyu salonuna astı ve altına "Arkadaşım Ressam Oya Özer'in resmini asmış bulunuyorum. Huhuuuuuuu bence çok yakıştı" dedi. Avşar'a gelen "Bu gelişmekte olan milletin gelişmeye çalışan ünlülerine örnek", "Tablo koltuklara uygun olmuş" eleştirileri dikkat çekti.

        (GÜNEŞ)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ