Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Sibel Can: "Hastanede düet yaptık"

        HT MAGAZİN

        Sibel Can önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne aldı. Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen ünlü şarkıcı, Miami’de ziyaret ettiği İbrahim Tatlıses’le ilgili sorular üzerine, “Hastane odasında birlikte şarkı söyledik, eski günleri yâd ettik. Besteler falan yapıyor, müthiş. Duygular almış başını gitmiş” dedi.

        "İBRAHİM MÜTHİŞ BESTELER YAPIYOR"

        Ünlü sanatçı Sibel Can, Bostancı Gösteri Merkezi’nde önceki akşam konser verdi. Bir maksi single’la hayranlarının karşısına çıkacağı haberini veren Can, Müslüm Gürses’le tanınan ‘Hangimiz Sevmedik’ şarkısını okuduğu albümün 15 gün içinde dijital ortamda yayınlanacağını açıkladı.

        Miami’de ziyaret ettiği İbrahim Tatlıses hakkında da konuşan Can “Yeni bir beste yapmış İbo. Duygular almış başını gitmiş zaten. Harika bir ses. Hastane odasında birlikte şarkı söyledik, eski günleri yâd ettik. Birkaç gün sonra gelir İstanbul’a. Her şey çok yolunda. Çok iyi geçmiş ameliyatı. Önemli olan onun sağlığı, huzuru, mutluluğu ve o kadar yansımış ki kendini çok iyi hissediyor. Bu da beni çok mutlu etti” dedi.

        MÜJDEYİ VERDİ

        Oya Aydoğan, Tatlıses'in hastaneden taburcu olduğunu müjdeledi. Ayrıca ünlü sanatçının yeniden İbo Şov programını yapacağı, ilk bölümde de Sibel Can'ı konuk edeceği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ