Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Hadise'den Sinan Akçıl'a yanıt geldi

        Sinan Akçıl, sosyal alemde eski sevgilisi Hadise'ye manidar mesajlar yolladı. Kendisini terk eden Ebru Şallı'ya nispet yapan Akçıl'ın bu hareketi, hem Hadise hem de bir diğer eski aşkı Şallı'yı küplere bindirdi.

        Ünlü müzisyen Sinan Akçıl, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Hadise'den sonra Ebru Şallı ile aşk yaşayan Akçıl, ünlü sunucuyla olan beraberliğiyle de sürekli manşetlerdeydi.

        Ebru Şallı ile Sinan Akçıl'ın aşkı kadar ayrılığı da olaylı oldu. İlişkiyi bitiren taraf olan Şallı, geçtiğimiz gün ünlü müzisyeni sosyal medyadan da silerek öfkesini bir kez daha göstermişti.

        'ADIMI ARTIK ANMASIN'

        Eski sevgilisinin bu tavrı üzerine Sinan Akçıl'dan ilginç bir hamle geldi. Akçıl, bir dönem büyük aşk yaşadığı Hadise'nin seslendirdiği 'Biraz Sabret' isimli şarkıyı Twitter'dan paylaştı. Bu paylaşım üzerine ikilinin yeniden bir araya geleceği dedikoduları çıktı.

        Ancak Hadise'nin çevresi "Bir daha asla Sinan Akçıl'a dönmez" yorumu yaptı. Dedikodulara göre şu anda Dominik'te olan Hadise, ortak dostları aracılığıyla eski sevgilisine "Benim ismimi anmasın" mesajı yolladı. Sinan Akçıl'a tepki gösteren bir diğer isim de Ebru Şallı'ydı.

        'RAHATSIZ OLUYORUM'

        Adının sürekli gazete manşetlerinde olmasını istemeyen Şallı, eski sevgilisine "Lütfen, sosyal medyadan yaptığın paylaşımlara dikkat et. İlişkimizin sürekli gündeme gelmesinden rahatsız oluyorum" mesajı yolladı.

        Sinan Akçıl'ın eski sevgililerinin uyarılarına kulak asıp asmayacağı ise merak konusu...

        (TAKVİM)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ