Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Ebru Şallı: Sinan Akçıl'a para kaptırmadım

        Ebru Şallı, bir televizyon programının konuğu oldu. Şallı, Hülya Avşar'ın sorduğu sorulara cevap verdi.

        Daha önce ‘Harun çocuklarımdan önce gelir’ diyen Ebru Şallı'ya bu soru tekrar sorulunca, Şallı zor anlar yaşadı. Ebru Şallı “Evliliklerin devamı için, kadınların çocuk sahibi olduktan sonra da eşlerine aynı değeri vermesi gerekiyor.” dedi.

        SİNAN AKÇIL, EBRU ŞALLI'NIN PARASINI HARCADI MI?

        Ebru Şallı ayrıca, Sinan Akçıl'a para kaptırdığıyla ilgili sorulara da, "Kadın hiç harcamasın, erkek harcasın.. Yok öyle bir şey! Karşımda dürüst bir insan görmek istiyorum." dedi.

        EBRU ŞALLI KİMDİR?

        Ebru Şallı, 1977 İstanbul doğumlu model ve sunucu olup 1995 yılı Queen of Turkey yarışması birincisidir. 1993 yılında fotomodellik yapmaya başlayan Ebru Şallı, 1996 yılında Nişantaşı Kız Lisesi’ni bitirmiş sonrasında üniversite eğitimine devam etmemiştir. Ebru Şallı, 1997 yılında Ozan Orhon ile evlenmiş bir yıl sonra boşanmıştır. Unutabilsem, Belalım Benim, Gölge Çiçeği adlı televizyon dizilerinde oynadıktan sonra Ebru Şallı, Reyting Hamdi’de bir süre rol aldı. Harun Tan’la evlendikten sonra podyumları bırakan Ebru Şallı’nın 2004 yılında Beren adlı bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Bir de Pars adında bir oğulları vardır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ