Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Erdinç Gülener: "Her canlı bir gün ölümü tadacaktır"

        Oyuncu Erdinç Gülener, 13 bölüm olarak anlaştığı 'Kurtlar Vadisi'nden 19'uncu bölüm sonunda ayrıldığını anlatırken, "Kurtlar Vadisi'ne gelen her canlı bir gün ölümü tadacaktır' derler" dedi.

        Gülener, Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında yayınlanan 'Turki Ekstra' programında soruları yanıtlarken, vizyona kısa süre önce giren Yasin Uslu'nun yönetmenliğini üstlendiği, Cansel Elçin, Haluk Piyes, Sera Tokdemir, Naz Elmas, Ahmet Mekin başta olmak üzere tanınmış oyuncuların yer aldığı 'Bizim Hikaye'de canlandırdığı karakteri çok sevdiğini anlattı. Erdinç Gülener, "Burunun dikine giden' aslında benimle uyuşmayan bir karakteri oynamak çok hoşuma gidiyor. Buradaki 'Metin' karakterinin asiliği çok hoşuma gitti. Beni cezbeden en büyük şey buydu" dedi.

        Erdinç Gülener, arkadaşı Necati Şaşmaz'ı kıramadığını, gelen teklif üzerine 'Kurtlar Vadisi'ndeki rolü için 13 bölümlük anlaşma yaptığını, başka bir proje ile anlaşınca diziden 19'uncu bölümde ayrılabildiğini anlattı. Gülener, "İyi ki de 'Kurtlar Vadisi'ne 'Evet' demişim. Ölmesi gerekiyordu o karakterin. Hatta şöyle bir şey vardır: 'Kurtlar Vadisi'ne gelen her canlı birgün ölümü tadacaktır' derler. Ben de tattım" diye espri yaptı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ