Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Ayşegül Yıldız'dan İbrahim Tatlıses'e cevap

        İbrahim Tatlıses, Derya Tuna’nın kendisini ABD’de ziyarete gelmesinin ardından yapılan haberlere Twitter üzerinden isyan etmişti. Bugün de 2. Sayfa programında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı...

        Ayşegül Yıldız ile telefonda konuştuğunu açıklayan Gülşen Yüksel, “Ayşegül bana dedi ki… Ben artık İbo’ya falan aşık değilim, o yüzden bu konulara tepki gösteriyorum. İbrahim Tatlıses artık benim ancak abim, dostum olabilir!!!” Bu arada Müge Dağıstanlı ise Derya Tuna tarafıyla ilgili olarak çok konuşulacak bir açıklamada bulundu: “ Derya Tuna ise Ayşegül’ün aksine İbrahim Tatlıses’e hala aşık! Bunun doğru olduğunu kesinlikle biliyorum, çünkü bu haberi bizzat onun oğlundan aldım.”

        İşte İbrahim Tatlıses’in o tweetleri

        "Evet doğrudur derya hanım burda normal değilmi? yok ayşrgül Hn çıldırdı hiç kimse çıldırmadı ben iyiyim herşey normal herkes benden YANA...! ne kadar yalan dolan varsa nasıl uyduruyorsunuz hayret ediyorum maşallahınız VAR...!!! ben tam 5 senedir yokum ama kokum hâla VAR...!!! anlaşılan sizler benden kopamıyorsunuz iyi bakalım bende sşzlerden kopmayacağım...''Tam fenerbahçe maçını izlerken emenike gol atmış yok efendim ayşegül hn çıldırmış internet siteleri ve gazeteler pişmiş aşa su katmış..!’’ (İHA)

        Bu arada İbo, Twitter hesabından son haline dair bir fotoğraf paylaştı. Usta türkücünün yazdığı tweet ise veda eder gibiydi. Tatlıses, "Resmime bakınca beni hatırlayın, çünkü ben sizleri hiç unutmadım...!!!" ifadesini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ