Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci Arap kanalına konuştu
        1

        Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında yayınlanan ‘Turki Ekstra’ programında Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci ile yapılan röportajlar ekrana getirildi.

        2

        Buğra Gülsoy, rol arkadaşı Özge Özpirinçci’yi ‘General’ olarak nitelendirdi ve şunları söyledi: "Çok konuşuyor, çok yönlendiriyor, çok karışıyor. Bir de çok içtiği otları falan filan var; yeşil çayıymış, bilmem ne çayıymış falan. Özge ile çalışmanın en iyi yönü sahnede bana güven veriyor olması. Yani bir aksaklıkta işi kurtarabileceğini biliyorum. Set dışında da görüşüyoruz. Neredeyse ‘haftanın 8 günü’ çalışıyoruz..."

        3

        Özge Özpirinçci, Bugra Gülsoy ile kameraların arkasında çok güzel bir dostluk edindiklerini, daha önceden tanıdığı onun kız arkadaşı Nilüfer Gürbüz ile dostluklarının pekiştiğini söyledi.

        4

        Güzel yıldız rol arkadaşı için şöyle konuştu: "Buğra; çok iyi, komik bir insan. Çok eğleniyoruz. Sabahın 02.00’sinde çekim yaparken birbirimize enerji veriyoruz. Onunla çalıştığım için mutluyum ama çok üşengeç ve Türk kahvesini çok seviyor."

        5

        Özge Özpirinçci, birlikte alışverişe çıktığı sevgilisi Burak Yamantürk’ü yere oturup beklerken ve sokaktan geçen atık kağıt toplayan çocuklarla görüntülendiği hatırlatılınca, "Yorulmuştum, oturacak yer yoktu. ‘Dizinizi çok seviyoruz’ dediler. Teşekkür ettim. Aslında bunda şaşıracak bir şey yok. Bizim ülkede star, oyuncu anlayışı herkesin kendine göre yaşadığı bir durum. Ben böyle yaşamayı seviyorum. Vapura da, metroya da biniyorum, Halkımın içinde ne kadar bulunursam mesleğim için o kadar iyi" dedi.

        6

        Buğra Gülsoy da, Özge Özpirinççi gibi star olmayı değil, iyi oyuncu olmayı hedeflediğini kaydederken, "Star olma yolunda ilerleme hedefimiz olmadığı için daha doğal, daha rahatız. İstediğimiz gibi davranabiliriz" dedi. (DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ