Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Beren Saat'den duygusal anneler günü mesajı

        Oyuncu Beren Saat, 2004'te trafik kazasında kaybettiği çocukluk aşkı Efe Güray'ın doğum gününün Anneler Günü'ne denk gelmesiyle büyük üzüntü yaşadı. Sosyal medyadan Anneler Günü'nü kutlayan ünlü oyuncu eski aşkına olan duygularını paylaştı.

        "Hayata özgüvenli adımlarla basabilen her insanın arkasında göbek bağını doğru zamanda koparabilmiş; evladına sevgiyi, özgürlüğü, disiplini ve hayal kumayı öğretebilmiş bir anne var muhakkak. Hepimizin arkasında hayatın her yönünden gelen rüzgarlara önce kendi direnip; bizi de kanatlarımız büyüdüğü anda nazikçe sırtımızdan itivermiş bir kadın var. Kadını pasifleştirmeye çalışanlar insanlığın gelişimini tehlikeye atarlar ama onlara bunu anlatabilmek ne mümkün! Yine bir kanadı kırıktı bugünün; Efe'nin doğum günü Anneler Günü'ne denk geldi. Benim hayatımda çok önemli izi olan bir Anne bugüne olabilecek en tatsız yerde başladı, Anneannem var gücüyle bize sarılırken tabi ki içinde gencecik yaşta kaybettiği dayımın özlemi vardı...

        Ama iyi ki bu kadınlar var, iyi ki bize örnek oldular da yaşama dirayetli başladık biz! Hayatıma eli değen tüm Annelere teşekkür ederim... İyi ki, iyi ki doğdun Efecim!"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ