Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor HT Magazin'e ödül yağdı

        HT MAGAZİN

        Bu yıl 21’incisi düzenlenen Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) Altın Objektif Ödülleri’nin kazanan gazetecileri açıklandı. HT Magazin’de ödül yağdı.

        BU yıl 21’incisi düzenlenen Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) Altın Objektif Ödülleri’nin kazanan gazetecileri, önceki gün, CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenen basın toplantısıyla açıklandı. Basın toplantısına MGD Başkanı Sinan Tosun, MGD Yönetim Kurulu üyeleri, organizasyonun ana sponsoru Sunset Grup ile Şişecam Topluluğu’nun temsilcileri ve CVK Park Bosphorus Hotel Genel Müdürü Bahri Şahin katıldı.

        HT Magazin’den 5 isim Altın Objektif Ödülü kazandı. Zafer Akbaş, ‘Ünlü oyuncu pazarcı oldu’, Mehmet Çalışkan ‘İşte de aşkta da iflas’, Hakan Yağcı ise ‘İşte yılın kaçamağı’ başlıklı haberleriyle ‘Yazılı Basın En İyi Haber’ dalında ödüle layık görüldü. Nuri Altuntaş ‘Yılın aşkı çevirmeye takıldı’ başlıklı haberiyle ‘Yazılı Basın En İyi Fotoğraf’ dalında ödül kazanırken, HT Magazin’in görsel yönetmeni Aslıhan Karagöz ise tasarladığı birinci sayfayla ‘En İyi Sayfa Düzeni’ dalında Altın Objektif ödülüne layık görüldü.

        C YAPIM 2 ÖDÜL KAZANDI

        Öte yandan C Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, Reşat Balcıoğlu’nun magazin genel koordinatörlüğünde hazırlanan ve SHOW TV’de ekrana gelen ‘Pazar Sürprizi’yse 2 ödüle birden layık görüldü. Onur Aydın ‘Yılın Kaçamağı’ haberiyle ‘En İyi TV Görüntü’, Ömür Sabuncuoğlu ise Adriana Lima röportajıyla ‘En İyi TV Röportajı’ dallarında ödül kazandı.

        Medya ödülleri sanat ödülleriyle birlikte, 2 Haziran’da, Lera Fresca ana sponsorluğu ve Şişecam Topluluğu’nun ilk global tasarım markası Nude’un sponsorluğunda düzenlenecek geceyle, Taksim CVK Park Bosphorus Hotel’de sahiplerine takdim edilecek

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ