Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Türkan Şoray şoke oldu

        Türk sinemasının efsane ismi Türkan Şoray, dün bir alışveriş merkezi içerisinde bulunan özel bir işletmenin açılışı için Çanakkale'ye geldi. Kendisine benzerliğiyle dikkat çeken genç bir kızı gören Şoray, "Siz aynı bana benziyorsunuz. Benim gençlik yıllarımı sizde görüyorum. Çok güzelsiniz" dedi.

        Kapı önünde uzun kuyruklar oluşturan Türkan Şoray hayranları fotoğraf çektirebilmek için birbirileriyle yarıştı. Yaklaşık 4 saat boyunca işletme içerisinde kalan Türk sinemasının Sultanı, hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirip, imza verdi.

        Gerçekleştirilen imza günün ardından işletme sahipleri, AVM yöneticileriyle birlikte Türk Sinemasının Sultanı Türkan Şoray'ı akşam yemeğinde ağırladı. Kendisiyle hatıra fotoğraf çektirmeye gelen 22 yaşındaki Elif Kuzu'yu görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Türkan Şoray, Elif Kuzu'ya "Siz aynı bana benziyorsunuz. Benim gençlik yıllarımı sizde görüyorum. Çok güzelsiniz" dedi.

        Türkan Şoray'a akşam yemeğinde de çok fazla ilgi olunca, akşam yemeğini yarıda bırakarak özel aracıyla İstanbul'a geri dönmek üzere yola çıktı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ