Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Çiğdem Batur Kurtlar Vadisi'nin sezon finali ile diziye veda etti
        1

        Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde 5 yıl 163 bölüm Savcı Leyla karakterini canlandıran Oyuncu Çiğdem Batur sezon finali ile diziye veda etti.

        2

        Kurtlar Vadisi Sezon finalini yaptı. 5 yıl 163 bölümdür dizide rol alan ve Savcı Leyla karakterini canlandıran Düzceli oyuncu Çiğdem Batur, son bölümde bomba patlaması sonucu yatta hayatını kaybederek diziden ayrıldı.

        3

        Oyuncu Yönetmen Çiğdem Batur, Facebook hesabından veda mesajı yayınladı. Batur mesajında şunları aktardı: “Veda ediyorum, ama hüzünlü değil mutlu bir veda bu.

        4

        5 yıl tam 163 bölüm boyunca çalıştığım şirketimle ve ekip arkadaşlarımla hiç mutsuz bir anım olmadı çünkü. ‘Aramıza Hoş geldin’ diye uzatılan ellerle karşılandığım gibi alkışlarla uğurlandım bugün sevgi ve de saygıyla.

        5

        Emeğime değer veren, bana saygısını hiç eksik etmeyen, her şeye rağmen dimdik duran insanlarla çalışmak bana geride her zaman gururla izleyeceğim anılar bıraktı. Çok sevdiğim Kurtlar Vadisi Pusu ekibiyle son kez aynı ekranı paylaştım bu bölüm. İnsan ne kadar profesyonel olmaya çalışsa da işin içinde gerçek sevgi ve alışkanlık olunca hemen duygusallaşıveriyor ister istemez.

        6

        İçimde buruk bir son var bugün. Ama her son bir başlangıçtır. Her bitiş yeni doğumlara gebe. İlk teşekkürüm ilk bölümden son bölüme kadar desteğini ve eleştirilerini eksik etmeyen sizlere. İzlediniz, sevdiniz, sevmediniz, eleştirdiniz. Hepsi çok ama çok önemliydi bunu sakın unutmayın.

        7

        Desteğiniz mesleğimi aşkla yapmama en büyük sebep. Çok değerli insanlar var hayatımda ve daima hayatımda olmasını isteyeceğim. Onlara teşekkür ediyorum. Arkadaşım, patronum, dert ortağım, abim ama en önemlisi güçlü dostum o benim Necati Şaşmaz, Canımın taa içi can yoldaşım varlığı sınırsız tariflere sığan özel adam Cahit Kayaoğlu....

        8

        Her zaman mı yüzümün gülmesine sebepsin Erhan Ufak, iyi ki varsın deme sebebi hayata hep bıyık altından gülmesini başaran can dost ve her zaman bir telefon uzağımda olduğunu bildiğim değerli abim Mehmet Canpolat. Bir de tabi ki dünyalar güzelim, prensesim hem arkadaşım hem kızım hem sırdaşım Dodom, Doğa Sakarya.

        9

        Ve ve ve daha adını sayamadığım, ama sayamamamdan dolayı alınmayacaklarını bildiğim 5 sezon boyunca üstün bir çabayla çalışan çok sevdiğim, aynı ekipte olmaktan hep mutluluk duyduğum, şu an bizimle olan olmayan tüm ekip arkadaşlarım.