Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Güldür Güldür Show sezon finali ile kırdı geçirdi

        Show Tv ekranının kahkaha tufanı Güldür Güldür Show dün akşam sezon finali yaptı. Yeni skeçlerin yer aldığı bölüm izlenme rekorları kırdı.

        İşte Güldür Güldür Show sezon finalinden detaylar...

        Ünlü toplumbilimci İsmail halkın nabzı isimli programa katılırsa neler yaşandı? İsmail'in stüdyo konuğu olduğu programda sokakta halkla röportaj yapan muhabir Mustafa halktan hangi bilgileri edindi? Program sunucusu Nezaket halkla karşı karşıya gelen İsmail'in tarafını tuttu mu?

        Bir şirketin lojistik departmanında çalışan Hüseyin ve iş arkadaşları neden bir türlü işleri ilerletemiyor? Erkeklerin bir arada çalışmasından rahatsız olan patron Mesut Mustafa, Bahadır ve Fikri yerine departmana üç kadın getirirse neler olur? Hüseyin yeni mesai arkadaşları Nezaket, Yeter ve Sinem ile anlaşabilecek mi?

        Evine yeni bir klima bağlatan Şevket bununla hava atmak isterse neler yaşanır? Şevket'in eşi Nezaket ve oğlu Bahadır klima sonrası Şevket'in yaptıklarından nasıl etkilenecek?

        Ucuz bir turla Avrupa'ya giden Fikri, İbrahim ve İsmail'in başına neler gelecek? Avrupa hayranı olan Fikri ve İbrahim, İsmail'e Avrupa ile ülkemiz arasındaki hangi farkları anlatacak?İsmail ve Yeter evlerine gelen misafirlerin bir türlü kalkmaması üzerine hangi sorunları yaşayacak?

        Bilal ve Eşi Burcu neden bir türlü gitmiyor olabilir? Bilal'in oğlu Mesut ile İsmail'in oğlu Mustafa'nın aralarında oynadıkları oyunlar neden İsmail'in sinirlenmesini sağlıyor olabilir?

        Boşanma partisi düzenleyen Hüseyin ve eşi Burcu ile organizasyonu yanlış anlayan düğün meraklısı Bilal ve eşi Mehtap karşılaşınca neler yaşanır? Hüseyin'in boşanmasını bir düğüne çevirmek isteyen Bilal amacına ulaşabilecek mi? Nazarı değen Şevket'in bu organizasyonda ne işi var?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ