Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kıvanç Tatlıtuğ Emir Berke Zincidi'ye hayır dedi

        'Ömercik' dizisiyle ekranlara dönecek olan Emir Berke Zincidi'nin babası rolü için ünlü oyuncuya teklif götürüldü. Tatlıtuğ, yeni projesi olduğu için rolü kabul etmedi.

        'Küçük Ağa' dizisinin ekrana veda etmesiyle yeni projeler için kol sıvayan Emir Berke Zincidi, yeni sezonda Ömercik karakteriyle yeniden sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

        ROLÜ KABUL ETMEDİ

        Dizi için hummalı çalışmalar devam ederken, küçük oyuncunun partnerliği için Kıvanç Tatlıtuğ'a teklif götürüldü. Yapımda Zincidi'nin babası rolü canlandırmasını istenen Tatlıtuğ'un, Ay Yapım'la anlaşması olduğu için bu projede yer almayı kabul etmediği iddia edildi.

        YENİ PROJESİ MERAK KONUSU OLDU

        Daha önce bir röportajında son kez dizi projesinde yer alarak beyaz cama veda edeceğini açıklayan oyuncunun nasıl bir yapımla sevenlerinin karşısına çıkacağı ise merak konusu oldu.

        RAKİP OLMUŞLARDI

        Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünü oynadığı ve bir dönem seyirciyle buluşan 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi, aynı dönemde yayımlanan 'Küçük Ağa' dizisinin reyting pastasında oldukça büyük bir paya sahip olduğu için, ekran serüvenine veda etmek zorunda kalmıştı.

        (AKŞAM)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ