Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Star Tv'nin sevilen dizisi Paramparça 31.bölüm sezon finali ile izleyicisine veda etti

        Star Tv'nin sevilen dizisi Paramparça 31.bölüm sezon finali ile izleyicisine veda etti. İşte son bölümde yaşananların detayları...

        Hazal artık tekerlekli sandalyeye mahkumdur. Hazal’ın bu durumu kabullenmesi hiç kolay değildir. Hazal’ın başına gelenlerden ötürü kendisini suçlayan Cansu, vicdan azabıyla kıvranmaktadır. Öğreneceği bir gerçek ise, Cansu’nun acısını iyice dayanılmaz hale getirir.

        Kızları için müthiş bir dayanışma içine giren Dilara ve Gülseren’in bu işbirliği uzun sürmez. Gülseren’i yalıda görmek, Dilara için kabullenilmez bir durumdur. Dilara’nın öfke nöbetinden payına düşeni alan Cihan her ne pahasına olursa olsun Gülseren’den vazgeçmeyeceğini söyler.

        Geçmişten gelen bir düşman, Cihan’ın ve çevresideki herkesin hayatını yıkmaya yeminlidir. Cihan ise bu düşmanının ne kadar yakınına sokulduğundan habersizdir. Son derece tehlikeli biri olan Harun, hem Cihan’a hem de ailesine çok büyük zarar vermek için düğmeye basmıştır.

        Dilara'nın arabası patladı ve hazal denize düştü. Son bölüm ile Gülseren ve Cihan'ın aşkının önünde bir engel kalmasada, gelecek sezon merakla bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ