Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Tarkan Süalp yengesi Bade İşçil’i şikayet etti
        1

        Geçen ay eşine boşanma davası açtığı ortaya çıkan, ancak Malkoç Süalp’in barışma talebinin ardından davayı geri çeken Bade İşçil, önceki gün avukatı aracılığıyla medyaya yazılı açıklama göndermişti.

        2

        Aile Mahkemesi, Malkoç Süalp’e karşı ‘koruma’ isteyen, 9 aylık bebeğiyle can güvenliği olmadığını ileri süren ve “Boşanmak istiyorum ama sığınacak yerim yok” diyen Bade İşçil için “barınma ve maddi yardım” kararı alınca Malkoç Süalp’in ikizi Tarkan Süalp isyan etti.

        3

        Hürriyet'in haberine göre; Bade İşçil’e Facebook sayfasında “Söylediğin yalanlarına dayanamıyorum artık. O evlada bunların hesabını nasıl vereceksin? Yatacak yerin yok senin” diye yazan Tarkan Süalp, “Sığınacak yerim yok” diyen Bade İşçil’in Nişantaşı’nda lüks dairesi olduğunu söylemişti.

        4

        Tarkan Süalp, ikizi Malkoç Süalp’e için evden uzaklaştırma kararı çıkaran Bade İşçil’in site görevlerine de “Çocuğumu kaçıracaklar, kesinlikle dadılar siteden çıkmayacak” diye talimat verdiğini söyledi.

        5

        Bunca yaşananların ardından kardeşinin karakola çocuğunu kaçırma iddiasıyla ifade vermeye gittiğini söyleyen Tarkan Süalp, polise çağrıda bulunarak, “MOBESE kayıtlarını inceleyin ve vaktinizi boşa harcayanlardan hesap sorun. Çocuğunu kaçıracakmışız, biz o gün Nişantaşı ve Arnavutköy’e gittik. Ve kardeşimin, evden uzaklaştırma kararına rağmen eve geldiğini söylemiş. Her şey incelensin, biz eve gitmiş miyiz gitmemiş miyiz...”

        6

        Süalp son olarak yengesine "Şiddet gördüm diyorsun. Son 1 yıldır gezdiği yerlere bakın. Seninin yaptığın bu ülkede gerçekten şiddet gören kadınlara ihanet!" demişti.