Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Yılmaz Erdoğan, Songül Öden ve Şükran Ovalı'ya rol verdi

        HABERTÜRK MAGAZİN / Mehmet ÇALIŞKAN

        Yılmaz Erdoğan’ın kendi hayatından kesitler taşıyan yeni filmi ‘Ekşi Elmalar’da teyzelerini oynayacak isimler belli oldu. Erdoğan, Farah Zeynep Abdullah’tan sonra Şükran Ovalı ve Songül Öden’le sözleşme imzaladı.

        SENARYOYU ABD'DE YAZDI

        Yılmaz Erdoğan, senaryosunu ‘The Water Diviner’ın Los Angeles’taki galasından sonra 3 ay kaldığı ABD’de yazdığı yeni filmi ‘Ekşi Elmalar’ın hazırlıklarını tamamladı. Türkiye’ye döner dönmez, çiftliğinin de bulunduğu Köyceğiz’de çekeceği film için çalışmalara başlayan ünlü yönetmen, ilk iş olarak başrol oyuncu kadrosunu kurdu.

        İLK TEYZE FARAH OLMUŞTU

        Kendi hayatından kesitlerin yer aldığı filmde üç teyzesinden birini canlandırması için daha önce Farah Zeynep Abdullah’la anlaşan Erdoğan, diğer iki teyzesini de buldu. Usta yönetmen roller için Şükran Ovalı ile Songül Öden’le el şıkıştı. Erdoğan, yakında filmin çekimlerine başlayacak.

        YILMAZ TEYZELERİNİ BULDU

        Yılmaz Erdoğan, yeni filmi ‘Ekşi Elmalar’da teyzelerini canlandıracak oyuncuların isimlerini belirledi. Erdoğan, üç teyzesi için Farah Zeynep Abdullah’tan sonra Şükran Ovalı ve Songül Öden ile sözleşme imzaladı.

        Yeni filmi ‘Ekşi Elmalar’ın senaryosunu tamamlayan Yılmaz Erdoğan, çiftliğinin de bulunduğu Köyceğiz’de başladığı hazırlıkların son aşamasına geldi. Erdoğan, Vizontele’den sonra ilk kez kendi hayatından kesitlerin de olduğu ve hikâyesi 1974-1976 arasında geçen, Köyceğiz’de çekeceği ‘Ekşi Elmalar’ için öncelikle bildiği isimlerle anlaştı. Bu isimlerden biri bol ödüllü görüntü yönetmeni Gökhan Tiryaki, Farah Zeynep Abdullah ve kuzeni Ersin Korkut. Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Şükran Ovalı ile Songül Öden ile de filmde rol almaları için bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası anlaşmaya varılınca Ovalı ile Öden de ‘Ekşi Elmalar’ın kadrosuna katıldı. Başrol oyuncu kadrosunu tamamlayan sanatçı, yan rolleri hangi oyuncuların canlandırması gerektiği konusunda kararını verdikten sonra çekimlere başlayacak.

        Yılmaz Erdoğan, Köyceğiz’de ‘Ekşi Elmalar’ın sahnelerini çekeceği yerlerde film ekibine mıntıka temizliği yaptırmıştı.

        BKM yapımı ‘Ekşi Elmalar’ın 2016’nın ilk aylarında gösterime girmesi planlanıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ