Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Nil Karaibrahimgil'den masal tadında konser

        Çimlerle kaplanan Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ndeki konserine salıncakta ve elinde gitarıyla çıkan Nil Karaibrahimgil, konserine geceye özel olarak yazdığı ‘Tavşan’ şarkısı ile başladı. Karaibrahimgil şarkının ardından hayranlarını “Gitarımla çıktım; çünkü size kendi hikâyemi anlatacağım. 15 yaşında elinde gitarıyla müzik yapan kız, şimdi Açıkhava’da konser veriyor. Ben aslında korkak bir tavşandım, cesur olmayı yolda öğrendim” sözleriyle selamladı.

        KONSERİ 5 BİN KİŞİ İZLEDİ

        Karaibrahimgil ‘Nil’in Kendi Masalı’ adını verdiği konserinde şarkı söylemenin yanı sıra, hayatında dersler çıkardığı anları da ilk kez Harbiye sahnesinde anlattı. Konseri 5 bin kişi izledi. sanatçı, sevenlerine birçok sürpriz yaşattı.

        DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

        Sertab Erener, İzmir’in Seferihisar İlçesi’nde sürpriz bir şekilde evlendiği eşi Emre Kula ile geceye katılırken görüntü vermemek için konser alanına girmeden ışıkların sönmesini bekledi. Çift önlemlere rağmen karşılarında basın mensuplarını görünce şaşkınlıkları gizleyemeyip gülmekle yetindiler. Şebnem Ferah ve Teoman da gecede Nil Karaibrahimgil’i yalnız bırakmadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ