Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor HT Masa ekibinden çarpıcı yorumlar...

        HT MASA ekibi bu hafta, Azra Akın ile sevgilisi Atakan Koru’nun denizde yaşadığı romantizmi, Demet Şener ve Arzum Onan’ın yıllara meydan okumasını, Çağatay Ulusoy ile yeni partneri Leyla Lydia Tuğutlu arasında çıkması muhtemel aşk dedikodularını, Beyazıt Öztürk’ün Ebru Güzel’le yakalanmasını ve Angelina Jolie’nin evlatlığından yediği darbeyi masaya yatırdı...

        ‘Moda dünyası canlı olsaydı mutlaka podyumda olurlardı’

        Demet Şener ve Arzum Onan yıllara meydan okuyor. Yaş alma gibi bir durum söz konusu değil, sanki artık insanlar yaşlanmıyor. Erkekler kendini daha mı çabuk bırakıyor?

        E.Ö.: Erkekler kendini bırakıyor, kocaman göbekleri ile dolanıyor ama birçok gazete sayfasında biz de dahil onlara laf eden yok. Kadınlar biraz kendini bıraksa, koca göbek olsa hemen bir sürü laf oluyor. Kadınların hem güzel, hem başarılı, hem zayıf, hem bakımlı, hem sevecen, hem güler yüzlü, hem de yapıcı olmasını istiyorsunuz. Ah kadınların çektiği! Arzum Onan ve Demet Şener’in görüntüsü gerçekten yıllara meydan okuyor. Bravo diyorum. O.B.: Herkes yıllara meydan okuyor artık, teknoloji ilerledi. Sezen Aksu bir konserinde “Orta yaş artık 35’ten 45’e geriledi” demişti de gülmüştüm. Erkekler saatlerce güzellik bakımı yaptıramadıkları için biraz daha yıpranmış durabiliyorlar ama bizde fazla sarkma olmadığı için her anlamda şanslıyız. R.B.: Her ikisi de güzellikleriyle milyonları kendilerine hayran bıraktılar. İlerleyen yaşlarına rağmen hâlâ güzel ve bakımlılar. Bu da kendilerine çok iyi baktıklarını ve yılların onları yaşlandırmadığını gösteriyor. Oysa 40’lı yaşlardaki erkekler kendilerine bakmadıkları için eski hallerinden eser yok. B.İ.: 90’ların popçuları gibi 90’ların mankenleri de gerçekten efsane. Unutulmuyorlar, tükenmiyorlar ve kendilerine bakıyorlar. Memlekette moda dünyası canlı olsaydı, eskisi gibi defileler yapılsaydı, kimse onlara eski manken demez, podyumlarda en önde yürümeye devam ederlerdi.

        Beyazıt Öztürk’ü yıllar sonra ilk kez bir güzelle gördük. Denizde çekilen fotoğrafları hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu kişinin Ebru Güzel olması sizi şaşırttı mı?

        E.Ö.: Oh be Beyazıt Öztürk. Hayat belirtisi verdi. Biraz daha sokaklara çıksa, dolaşsa. Kendini rahat bıraksa. Bu toplum onu seviyor. Acayip kredisi var insanların üzerinde. O.B.: Evet o olay nasıl oldu anlamadım, boşluğuna geldi herhalde Beyaz’ın. R.B.: Beyazıt Öztürk şimdiye kadarki ilişkilerinde kameralardan uzak durmuş, özel hayatına büyük itina göstermiştir. Bu yaz Ebru Hanım’la çekilen fotoğrafları bence 2015 yazına damga vuran fotoğraflardır. Demek ki Ebru Güzel, Beyaz’ın gönlünü fethetmiş. B.İ.: Bu kadar kontrollü yaşayan, özel hayatıyla ilgili yıllardır hiçbir açık vermeyen Beyaz, bu kez gafil avlandı dersek yanlış olmaz. Bence bu fotoğraflar Beyaz’ın imajına hiçbir zarar vermez. Tam tersine sempati uyandırır. K.K.: O bir kız arkadaşıyla tatilde güzel vakit geçiren insanmış! Nihayet!

        ‘Azra sıcak havayı daha da ısıttı!’

        Azra Akın’ın sevgilisiyle denizde verdiği pozları gayet sıcaktı. Siz neler düşünüyorsunuz?

        ESİN ÖVET: Son zamanlarda herkes o kadar gizleniyor ki, Azra’nın pozları pek güzel geldi. Zaten gerginiz millet olarak, magazin sayfalarında böyle güzel, sıcak aşk kokan kareler olsun. Azra Akın sıcak olan havayı daha da ısıttı. Ne güzel. OBEN BUDAK: Gerçekten seviyorsan nasıl saklayabilirsin ki zaten. Görüntü vermemek adına ilişkisini saklayan çiftleri anlayamıyorum ben. Azra Akın’ı bu yüzden, doğallığı yüzünden tebrik ediyorum. Öyle bir magazin düzeninde yaşıyoruz ki, doğal davrananları kutluyoruz artık, ne tuhaf. REŞAT BALCIOĞLU: Azra Akın tescilli bir güzelimizdir. Aynı zamanda sevgilisiyle bu tarz görüntüler vermesi hem estetik, hem de yaşanan aşkın bir göstergesidir. Azra Akın gibi tescilli bir güzelin bu tarz görüntüleri kendisine yakışan görüntüler. BÜLENT İPEK: Bodrum’a tatile diye gidip denize girmeden gün boyu iskelelerde ful makyaj takılanları gördükten sonra dünya güzeli bir mankenin etrafa aldırmadan denizin ve aşkın tadını doyasıya çıkarmasına tanık olduk. Çok güzel hareketler bunlar. KADİR KAYMAKÇI: Bradley Cooper ile Irina Shayk’ın geçen hafta İtalya’da çekilen fotoğraflarına bakarken “Bizim ünlülerin niye böyle fotoğrafları olmuyor” diyordum ki Azra Akın ile sevgilisinin görüntüleri geldi. Gayet de iyi oldu...

        ‘Set arkadaşlığının ötesine geçmez’

        Çağatay Ulusoy’un yeni partneri Leyla Lydia Tuğutlu. Şimdi bu ikili arasında da aşk haberleri çıkacak. Çağatay partnerleriyle aşk haberi çıkmasını engelleyemiyor. Sizce neden? Bunların hepsi dizi reklamı mı?

        E.Ö.: Çağatay’a bir aşk bulunsa da toplum olarak rahatlasak. O.B.: Belki de karşılıklı oynadığı kadınlara başka bir yakınlık da hissediyordur. Haber içinse çok saçma, tamamen duygusalsa gayet normal bir hareket. R.B.: Leyla Lydia Tuğutlu 5 yıldır yayın yönetmenliği yaptığım Habertürk/Bloomberg HT Kulüp programında yanımda çalışıyor. Leyla’yı çok yakından tanıyan bir yöneticisi ve arkadaşı olarak söylüyorum ki, Leyla’nın kişiliği asla bu tarz ucuz reklamlara izin vermez. Kendisi tam bir profesyonel, bunu sadece bir iş arkadaşlığı olarak gördüğüne eminim. Çağatay Ulusoy’un diğer partnerleri belki bu tarz reklam arkadaşlığında ön plana çıkmış olabilirler. Ama Leyla’nın ne böyle reklamlara ihtiyacı vardır ne de böyle yapay bir arkadaşlığa. İkisi de profesyonel oyuncular, bunun set arkadaşlığının ötesine geçeceğini düşünmüyorum. B.İ.: Serenay Sarıkaya ile Medcezir döneminde gerçekten aşk yaşayıp yaşamadığı da muamma olarak kalmıştı. Bu gizemli ortam Çağatay’ın fanlarını diziye daha da bağlayan bir durum oluyor. İkiliyi yakıştıran aşk yaşadıklarını, kıskanan aşk yamadıklarını düşünüyor ve söylüyor.

        'Angelina Jolie’nin bile önüne geçemediği şey anne sevgisi'

        Angelina Jolie’nin evlatlığı Zahara’nın öz annesinin yanına dönmek istediği iddia edildi geçen hafta. Sizin başınıza böyle bir şey gelse siz ne yapardınız? Çünkü bu haberi okuyan birçok kişi ilk başta “Benim annem Angelina olacak, annemi hiç aramam” diyor.

        E.Ö.: Evet etrafımdaki herkes böyle söylüyor ama ben yine de herkesin kendi öz anne ve babasını bilmesinden yanayım. Anne sıcaklığı, kokusu gibisi var mı? İsterse saraylardan oturtsun Angelina, yine de o kokuyu veremez. O.B.: Uzaktan her şey iyi gelir zaten ama Angelina’nın bile önüne geçemediği şey anne sevgisi. R.B.: Ben hiç kimsenin ciddi olarak “Benim annem Angelina olacak hiç annemi aramam” dediğine inanmıyorum.

        MASA’nın üstündekiler

        ■ Yurtiçi ve yurtdışındaki başarılarına ‘Coup de Chaud’ adlı Fransız filminde yer alarak bir yenisini daha ekleyen Serra Yılmaz. ■ ‘Abluka’ filmindeki performansıyla Venedik Film Festivali’nde en iyi erkek oyuncu ödülüne aday gösterilen Mehmet Özgür.

        MASA’nın altındakiler

        ■ Fatih Akın’ın ‘Yaşamın Kıyısında’ filmiyle ülkemizde de tanınan ve Berlin’de sokakta uyurken görüntülenen Birol Ünel. ■ Zeynep Ece Akengin’in “Hayatımdaki tek adam Mehmet Ali Erbil” açıklamasına “Bu konuda fikrim yok” diyen Mehmet Ali Erbil.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ