Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Helin Avşar Burak Mursalıoğlu'nun ilişkisini öğrenince şok oldu

        HABERTÜRK MAGAZİN

        MURAT Dalıkılıç’la evlenen Merve Boluğur’un yüzük attığı Burak Mursaloğlu, Duygu Çetinkaya’yla birlikte Cihangir’de düzenlenen bir doğum günü partisindeydi. 4 aydır birlikte olan ikili, görüntülendiklerini fark edince rahatsız oldu ve aralarında tartıştı.

        ‘FOTOĞRAFLARIMIZI SİLİN’

        Bunun üzerine taksiye binip partiden ayrılan Burak Mursaoğlu, 200 metre ileride Helin Avşar’la buluştu. Bir anda flaşların patlamasıyla morali bozulan Avşar, gazetecilere, “Burak benim samimi arkadaşım, sakın hakkımızda yanlış bir şey yazmayın” dedi. Gazetecilerden “Burak Bey zaten 4 aydır Duygu Çetinkaya’yla beraber, yanlış bir şey yazmayız” cevabını alan Avşar çok şaşırarak Mursaloğlu’na “Ne diyor bunlar Burak? Doğru mu?” diye sordu.

        Avşar’ın bu sorusu ikilinin arasında ne tür bir ilişki olduğu konusunda merak doğurdu. Taksiyle gazetecilerin yanından uzaklaşan ikili, bir süre sonra dayanamayıp gazetecilerin önünü kesti.

        Taksiden inen Helin Avşar, gazetecilere, “Az önce çektiğiniz fotoğrafları silin. Ben artık bu şekilde görüntülenmek istemiyorum” diyerek fotoğraf makinelerini almaya çalıştı. Talebine olumlu yanıt almayı başaramayan Avşar, Mursaloğlu’nun ısrarı sonucu tekrar taksiye binerek gözden uzaklaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ