Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Erkan Petekkaya'dan 15 saat su altı çekimi

        HABERTÜRK MAGAZİN

        Erkan Petekkaya ‘Paramparça’nın yeni sezonu için önceki gün kamera önüne geçti. Ünlü oyuncu, Boğaz’da ve Eyüp’te özel bir havuzda yapılan çekimlerde dublör kullanmadı.

        PETEKKAYA'DAN 15 SAAT SU ALTI ÇEKİMİ

        Popüler dizi ‘Paramparça’nın yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. Dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya fragmandaki çekimler için 15 saat suyun altında kaldı.

        GEÇEN sezonun en popüler dizilerinden ‘Paramparça’nın yeni sezon tanıtımı yayınlandı. Youtube’da 10 saatte 125 bin kişi tarafından izlenen tanıtımın en dikkat çeken yönü Erkan Petekkaya’nın sualtı çekimleri oldu. Dizinin ana çekim mekânı olan Edip Efendi Yalısı önünde ve Eyüp’teki özel bir çekim havuzunda iki günde yapılan çekimler toplam 15 saat sürdü.

        Profesyonel sualtı çekim ekipmanları ve dalgıçlar eşliğinde çekilen sahnelerde Petekkaya dublör kullanmazken, bu sahnelerde kendisine eşlik eden Alina Boz’a balıkadamlar tarafından su altında nefes takviyesi yapıldı.

        Kadrosuna ünlü oyuncu Barış Falay’ı da katan dizinin yeni sezon çekimleri geçen hafta başlamıştı. ‘Paramparça’nın yeni sezondaki ilk bölümü 14 Eylül Pazartesi günü yayınlanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ