Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor ‘Halil Sezai boşuna bilgi kirliliği yarattı’

        HT MASA ekibi bu hafta, Kıvanç Tatlıtuğ’un sevgilisi Başak Dizer ile evleneceği yönündeki dedikoduları, Demir Demirkan’ın Sertab Erener ile ilişkisi hakkındaki açıklamalarını, Nefise Karatay ve Yusuf Day çiftinin moralsiz bir şekilde tatile çıkmasını, Halil Sezai-Zehra Kaya ilişkisinin laçkalığını ve Buse Terim’in çantasından akbil çıkmasını masaya yatırdı....

        Halil Sezai, Zehra Kaya ile ağustosta gizlice evlendiği ortaya çıkınca yapımcısına “Boşandılar” haberi yaptırdı. Boşanmadıkları ortaya çıkınca da “Seviyorum, boşanmayacağım” dedi. Tabi bir de arkadaşımıza açıklama yapmak yerine “Numaramı nereden buldunuz?” diye çıkışması var... E.Ö.: Halil Sezai’ye ne diyelim. Bize “İsyannnnnn” çektirdi sağlık olsun. Bir insan evlenir evlenmez 15 gün içinde gönlü geçmez. Onun daha önceden zaten bir sıkıntısı vardır. Yani 15 günde hiçbir şey ortaya çıkmaz ki. İlla ki önceden olan bir şey yeşermiştir. O.B.: Telefon değiştirme olayı bütün ünlülerin zaman zaman başvurduğu bir teknik ama o kadar dar bir çevrede yaşıyoruz ki, ne kadar saklarsanız saklayın, o numara gazetecilerin eline geçiyor. Bunda şaşılacak bir şey yok. Halil Sezai her arayan gazeteciyle konuşup ona bir şeyler anlatacak kafada yaşamıyor. Biliyorsunuz öyle starlar var ki ararsın ve sana her gün bir şey anlatabilir. Halil Sezai böyle bir hayat yaşamıyor tabii. R.B.: Halil Sezai nerede yaşıyor acaba? Bence kendisi günümüzde teknolojinin nasıl ilerlediğinin farkında değil. Numarası mutlaka birilerinde vardır, gazeteciler de ulaşmıştır. Bence doğal olan sanatçıların ve gazetecilerin birbirleriyle sıkça görüşmesi ve haberleri teyit etmesidir. Halil Sezai bunun neresine çok şaşırmış anlayamadım doğrusu. K.K.: Biz şu an bunu konuşurken bile Halil Sezai’nin medeni durumu değişmiş olabilir! Kendisi ne aradığını bilmediği için arayanların numarasını nereden bulduğunu merak etmesi normal... B.İ.: Halil Sezai, tam bir sorumsuz şöhretli örneği. Sıradan bir vatandaş olsa gizli gerçekleştirdiği evliliğini kimse sormaz ve sorgulamaz. En tuhafı gizli evlilik ortaya çıkınca yapımcısına “Onlar çoktan boşandılar” dedirtmek. Hem hayranlarına, hem gazetecilere saygısızlık. İnsanları yanlış haberler yapmaya yöneltti. Boşuna bilgi kirliliği yarattı. Doğrusu bu devirde “Evlendiğim duyulursa hayranlarım albümlerimi almaz, konserlerime gelmez” korkusunu Halil Sezai’ye yakıştıramadım.

        'Kıvanç-Başak evliliğinin temelleri sağlam olur'

        Kıvanç Tatlıtuğ'un sevgilisi Başak Dizer'le evlilik kararı aldığı konuşuluyor. Sizce evlenirler mi? Esin Övet: Evlenirlerse hiç şaşırmam. Zaten daha önce de inşallah evlenirler diye söylemiştim. Ben ikisini çok yakıştırıyorum. Zaten Başak’ı yıllardır tanıyorum . İnanılmaz bilgi i, kendi ayakları üzerinde duran bir kadın . Kıvanç Tatlıtuğ da Türkiye’nin sevdiği bir isim . Gayet güzel bir çift olurlar. Yani Kıvan ç’ı taşıya bilecek , onun şöhretinin önüne geçmeyecek, hatta onun şöhreti ile var olmamış bir kadın var hayatında. O yüz den o evl iliğin temelleri sağlam olur. Oben Budak: Başak ’ı çok uzun yıllardır tanırım , kendisi de bilir, hayran olduğum kadınlardandır. Tavrı , bakış açısı, vücudu, çok sağlam bir kadın . Yere göğe koyamadığımız Kıvanç Tatlıtuğ im ajının yanına fazlasıyla yakışıyor, bu yüzden evlilik beni hiç şaşırtm az. Çok yakışıyorlar , canları ne isterse yapsın lar . Reşat Balcıoğlu: Son zamanlarda sanat dünyasında sürpriz evlilikler ve sürpriz boşanmalar peş peşe gelmeye başladı. Bu haber de sürpriz bence.. . Kıvanç Tatlıtuğ gibi birisinin bu yaşta evleneceğine ihtim al bile vermiyor um . Zira Kıvanç Tatlıtuğ, yaptığı çapkınlıklarla gündem olmuş bir isi. Bu nedenle evlenecek lerine ihtimal bile vermiyorum. Bırakın evlenmeyi, bu sene içerisinde ayrılıklarını duyarsak hiç şaşırmayalım . Kadir Kaymakçı: İnsanlar hayran oldukları oyuncuların gerçek hayatlarını dizi izler gibi izliyor. Gerçek hayatta sevgilisi olan kızı ya da erkeği kimi beğeniyor, kimi yakıştıramıyor. Beğenenler ha bugün ha yarın evlenirler diye heyecan yapark en , kızı (ya da erkeği) hayranı olduğu sanatçıya yakıştıramayanlar da ayrılık haberini dört gözle bekliyor. Kıvanç’ın ilişkileri de sonu gelmez bir ‘soapopera’ya benzeyen ‘magazin âlemi dizisin in’ en yüksek reytingli işi! Evlenirler mi bilmiyorum ... Evlenirlerse de ‘yeni sezonda ’ ne zaman çocukları olur diye izleneceklerdir. Bülent İpek: Evlilik kararı almaları sürpriz olmaz. Zaten evli gibi yaşıyorlar. Kıvanç Tatlıtuğ, şöh retli oyuncuların içinde istikrarlı ilişki çizgisiyle biliniyor. İlişki anlamında şöhretin nimetlerinden yararlanma dü şüncesindekilerden değil.

        ‘Keşke Nefise tepki verse de içine atmasa’

        'Ciciş Kardeşler’ olarak tanınan EsraCeyda Ersoy ikilisiyle yat kaçamağında yakalanan Yusuf Day, eşi Nefise Karatay ile Bodrum tatiline çıktı. Çiftin oldukça moralsiz olduğu görüldü. Bu ilişkinin akıbeti ne olacak? Yaşananlar halının altına mı süpürüldü? E.Ö.: E yani herkes Nefise’yi konuşuyor. Daha yeni doğum yapmış. Anneliğinin keyfini süremeden böyle bir durumla karşılaşmak hiçbir kadının hak ettiği bir şey değil. Yusuf Day, dünyayı Nefise’nin ayaklarının altına serse bu durumdan güzel bir şekilde kurtulamaz zaten. Yani moralsiz olmaları çok normal. Bir gün bir yerde patlak verecektir bu durum. Şu anda çok kuvvetli durmaya çalışan bir kadın var karşımızda. Zaten bu güçlü durma hallerini hep kadınlar üzerlerine görev ediniyor ki bence çok gereksiz bir durum. Keşke Nefise tepki verse de içine atmasa. O.B.: Artık evliliklerde bu tip kaçamaklar, eğlenceler normal karşılanmalı diyorum ki en canlı örneğini bu örnekte yaşıyoruz. Çok kötü bir zamanlama tabii ki ama çiftlerin monogomi inancı bu hale döndü artık. Kadın çocuğuyla ilgilendiği bir dönemde erkek de ilgi istiyor ve bunu başkalarından alıyor. Eski adamlar eşlerini kaybedince hemen yeni bir kadın bulup evlenirler ya, bu kafa bu çağda böyle bir şeye evrildi galiba. R.B.: Belli ki bir barışma süreci içerisine girmişler. Yusuf Day, kendisini affettirmek için böyle bir tatil düzenlemiş ve sonuçta çiftin daha yeni bebekleri oldu. Umarım ileride bu konuyla ilgili sorun çıkmaz. Bence bu tatil çifte iyi gelir ve sorunlarını atlatırlar diye düşünüyorum.

        ‘Bunları keşke yıllar önce Sertab’la konuşsaymış’

        Demir Demirkan’ın Sertab Erener’le ilişkisini beşik kertmesine benzetip ‘Ayrılmasaydım, ölüyordum’ demesi, başta Demet Akalın ve Esra Erol olmak üzere pek çok kadının tepkisini çekti. Bu açıklamayı nasıl değerlendiriyorsunuz? E.Ö.: Bu hikâye sakız gibi uzadı, bitecek gibi de görünmüyor. Demet Akalın ve Esra Erol gibi düşünen kadınlara saygım var. Ama Demirkan’ı da anlamak gerek. Sonuç olarak yaşadığı bazı hisleri çok iyi anlatmış. Bana göre 18 yıl boşa uzatmış, keşke yıllar önce Sertab’ı karşısına alıp konuşsaymış. Konuşamadığını söylediği için onu da kabul etmek gerek. Şu anda sektörde şöhretli birçok kişi eşleriyle bu konuyu konuşamıyor ve çok mutsuzlar. Eşlerini hep bu yüzden aldatıyorlar ve kadınlar da göz yumuyor. O.B.: Demir, ‘beşik kertmesi’ derken, ilişkiye çok genç yaşlarda başladığını kast etti herhalde. İlişkilerinin en başından beri çevrelerinde olan biri olarak bu lafı anlayamadım. Ama ‘Ayrılmasaydım ölüyordum’ lafı, her ilişkinin sonunda söylenebilecek bir söz. Demir’i anlayabiliyorum ama bu açıklamayı yapmak için bu kadar beklemesini manasız buluyorum. Sertab evlenmişken bu açıklamaları yapmak olmadı! R.B.: Sonuçta 15 yılı aşkın birliktelikleri oldu. Talihsiz bir açıklama olmuş. Ancak bunu dürüstçe ifade etmesini de çok yadırgamamak gerek. B.İ.: İfadeleri biraz talihsiz. “Proje birlikteliği”nin içinde Eurovision’da birincilik getiren ‘Everyway That I Can’ projesi de var. Daha birçok şarkı ve albüm var. Müzik projeleri başarılıydı yani. İlişkilerini proje olarak yürüttüklerini açıklaması, şüphesiz Sertab Erener için çok kırıcı olmuştur.

        ‘İstanbul trafiğinde metro kullanması gayet doğal’

        Fatih Terim’in kızı Buse Terim, Youtube’da açtığı, moda ve güzellik üzerine yayın yaptığı kanalında, geçen hafta ‘Çantamda ne var?’ adlı bir video paylaştı. 1.800 liralık çantadan akbil çıktı. Bu sizi şaşırttı mı? E.Ö.: Bu tarz haberler dünyada da yapılıyor. Zaten bu bir haberdir ama ben bu tarz haberlere gülüyorum. Bu ülkede yaşayıp çantasından akbil çıkmayan kişi var mıdır? Varsa Allah ona yardım etsin. Metroya gece kıyafetleri ile binen kişiler biliyorum ve davete, ödül törenine yetişmek için kullanan. Pahalı çanta kullanması kadar normal anlayacağınız. O.B.: Beni şaşırttı doğrusu, Buse ve toplu taşıma araçlarını pek yan yana getiremedim. Zaten kendisi de “Bazen trafik olunca kullanmak zorunda kalıyorum” gibi bir cümle kurmuş. New York’ta Keanu Reeves’i metroda görsem şaşırmam ama İstanbul’da Buse’yi görsem şaşırırdım. R.B.: Milli takımın başında olan ve yıllarca antrenörlük yapan Fatih Terim’in çok iyi bir kazanca sahip biri olduğunu düşünüyorum. Buse Terim de kazancını kendisi kazanan birisidir. Buse Terim’in toplu taşımanın ucuzluğundan faydalandığını düşünmüyorum. Trafiğin yoğun olduğu günlerde ve saatlerde metro ve metrobüs gibi toplu taşıma araçları kullanarak gideceği yerlere daha kısa zamanda gitmek istemiştir ve çantasında bulundurmuştur. B.İ.: Buse Terim, metro hattı üzerinde oturuyor ve İstanbul trafiğinde toplantılarına yetişmek için metroyu kullanması gayet doğal. Şaşılacak bir şey yok. Metroya 1.800 liralık çantayla değil, belediye kartıyla biniliyor. K.K.: Yahu 1.800 liralık çantadan metrobüs çıkacak hali yok ya!

        MASA’nın altındakiler

        ■ Bayram tatiline gitmek için geldiği Atatürk Havaalanı’nda fotoğraflarını çeken gazetecilere, “Siz kimsiniz, ne hakla benim fotoğraflarımı çekiyorsunuz” şeklinde bağırarak tepki gösteren oyuncu Vahide Perçin. ■ Boşandığı eski eşi Feryal Gülman’la ilgili “Feryal gelmiş 55 yaşına, menapozlu bir kadın” diyen işadamı Kemal Gülman.

        MASA’nın üstündekiler

        ■ “Birbirimize kenetlenmemiz için kötü niyetli uzaylıları mı bekleyeceğiz?” diyerek birlik çağrısı yapan Erkan Petekkaya. ■ Cihangir’de açtıkları kafede 5.5 yaşındaki oğulları Ali’yi boş zamanlarında çalıştırıp, iş hayatı konusunda fikir sahibi olmasını sağlayan Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ