Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Ece Erken'in panik anları

        Ünlü sunucu Ece Erken, önceki gün annesi Nurhan Serpici ile bir AVM'de alışveriş turuna çıktı. Bir süre mağazaları gezen anne ile kızı, kitapçıya girerken arkalarından gelen bir adamı fark etti. Çocuk bakımı üzerine kitaplar bakan Ece Erken, aynı adamın yine hemen arkasında olduğunu gördü.

        Hürriyet'ten Zelal Özalp'in haberine göre; güzel sunucu, attığı her adımda gizemli adamın arkasında olduğunu görünce annesiyle hemen mağazadan çıktı. Hemen AVM'den çıkıp valelerden aracını getirmesini isteyen Erken, kendisini adım adım takip eden kişinin yanına gelmesiyle panik yaşadı. Bir an ne yapacağını şaşıran ünlü sunucu, yaşlı adamın kolunu tutmasıyla çığlık attı.

        Daha sonra yaşlı adamınEce Erken'in hayranı olduğu öğrenildi.Yaşadığı şoku üstünden atamayan ünlü sunucu annesini de alıp hemen yolun karşısına geçerek hayranının oradan gitmesini bekledi.Ünlü sunucu, geçtiğimiz yıllarda bir hayranından ölüm tehditleri aldığı için korku dolu günler yaşamış, bu kişinin kimliği de bulunamamıştı. Ece Erken'in önceki gün sergilediği tavırlar da "Hayran fobisini üzerinden atamadı" dedirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ