Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor İsveç'te Perran Kutman'ı ağlatan sürpriz

        İsveç'te ilki düzenlenen Uluslararası Komedi Film Festivali açılışında, “Perihan Abla” şarkısını söyleyen İsveçli tiyatro sanatçıları, bu durum karşısında duygulanan sanatçı Perran Kutman'ı ağlattı.

        İsveç'in başkenti Stockholm'de, 1. Uluslararası Komedi Tiyatrosu Festivali'nin özel davetlisi olarak bulunan sanatçı Perran Kutman, etkinliğin açılışında söylenen "Perihan Abla" şarkısıyla duygulandı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

        Festivalin açılışını yapan iki İsveçli tiyatrocu sahnede, yıllarca beğeniyle izlenen “Perihan Abla” dizisinin şarkısını Türkçe söyleyerek sürpriz yaptı. Seyircilerin arasında bulunan sanatçı Kutman, bu sürpriz karşısında duygulandı ve gözyaşlarına hakim olamadı. Sahneye çıkarak İsveçli tiyatroculara teşekkür eden Kutman, sürprizle karşılaştığını ve çok duygulandığını belirtti.

        Perran Kutman, yaptığı açıklamada, 1-4 Ekim'de düzenlenen Uluslararası Komedi Tiyatrosu Festivali'ne 10 ülkeden 10 komedi filmi gösterileceğini ifade etti.

        İsveç Ulusal Tiyatro Derneği Riksteatern tarafından Türkiye'den kendisinin ve merhum Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal'ın davet edildiğini dile getiren Kutman, 1981 yılında çevrilen ve başrolün de oynadığı “Gırgıriye “ filminin de festivalin üçüncü günü Türkiye'yi temsilen seyirci ile buluşacağını söyledi.

        Gül Sunal da eşi için kaleme aldığı, “Kemal: Hadi gel, bi kahve içelim” kitabının tanıtımını yapacak.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ