Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Kerem Alışık ve Songül Öden birbirine girdi

        Mayıs ayında evleneceklerini duyuran ama bir türlü nikah masasına oturamayan Songül Öden ile Kerem Alışık, arabanın içinde kavga ederken yakalandı.

        7 yıldır birlikte olan Songül Öden ve Kerem Alışık çiftinin geçtiğimiz Mayıs ayında nikah masasına oturmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Çift yakın arkadaşlarına Mayıs ayında evleneceklerini duyurmuştu fakat beklenen olmadı.

        Uzun yıllardır Nişantaşı'nda birlikte yaşayan ünlü çift bu yaz da evlenmedi. Songül Öden 2009 yılında tiyatrocu Canberk Uçucu'dan boşanmış, Kerem Alışık da ilk evliliğini 1997'de noktalamıştı. Çiftin yakın çevresinde konuşulanlara göre Kerem Alışık ikinci kez nikah masasına oturmaktan çekiniyor.

        GAZETECİLERE FIRÇA ATTI

        Ünlü çift önceki sabah Nişantaşı’nda arabayı sokak ortasında durdurmuş tartışırken görüntülendi. Fotoğraflarının çekildiğini fark edince ne yapacağını şaşıran Öden ve Alışık, dakikalarca arabanın içinde bekledi.

        Alışık’ın yoğun ısrarlarıyla arabadan inen Öden muhabirlere “Siz ne alaka bizi gözetliyorsunuz?” diye tepki gösterdi. İkilinin bu tavırları 'Yine düğün tartışması yaşıyorlar' şeklinde yorumlandı.

        (GÜNEŞ)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ