Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Ünlü mankenin babası evinde ölü bulundu!

        HABERTÜRK HABER MERKEZİ / Soner ÖZCAN

        Antalya'nın Demre ilçesindeki evinde ölü bulunan manken Ece Gürsel'in babası eski futbolcu Tayfun Gürsel'in kalp krizinden öldüğü belirlendi. Cenaze için Antalya'ya giden Ece Gürsel, "Babam melek olmuş, güzel kalbine yenilmiş" yazdı.

        Antalya'nın Demre ilçesindeki evinde ölü bulunan ünlü manken Ece Gürsel'in eski futbolcu babası Tayfun Gürsel'in (63) kalp krizinden öldüğü belirlendi. Evden gelen kötü kokular üzerine Tayfun Gürsel'e ulaşamayan komşuları polise haber vermiş, eve giren polis ekipleri banyoda Gürsel'in cesediyle karşılaşmıştı. Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan Tayfun Gürsel'in cenazesine otopsi işlemi yapıldı. Otopsi sonucunda Gürsel'in kalp krizinden yaşamını yitirdiği açıklandı.

        GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

        Acı haberi önceki gün akşam saatlerinde alan Ece Gürsel, uçakla Antalya'ya gitti. Sabah saatlerinde otopsinin yapılacağı morga giden Gürsel, annesi Yıldız Gürsel'e sarılıp gözyaşı döktü. Ece Gürsel ve yakınları tarafından alınan cenaze, defin işlemleri için Uncalı Mezarlığı'na götürüldü. Eski futbolcu Gürsel'in cenazesi, ikindi namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Kurşunlu Mezarlığı'nda defnedilecek.

        "BABAM MELEK OLMUŞ"

        Öte yandan babasının ölüm haberiyle sarsılan Ece Gürsel, Facebook hesabından şunları yazdı: "Ne yazılır ne söylenir bu acının tarifi var mı... Saat 21'de çalan telefonumun hayra çalmadığını o an anladım zaten. Meğer babam melek olmuş, güzel kalbine yenilmiş... O yüzden çalıyormuş o telefon... 1 saatlik yol ömrümden ömür aldı... Ben eski ben nasıl olurum, bilmiyorum??? Babam... Nur içinde yat sen, ben hemen geldim bak... Yanındayım..."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ