Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Mutlu Kaya'ya İtalya'dan teklif var

        Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde eski erkek arkadaşı tarafından tabanca ile vurularak yaralanan 19 yaşındaki Mutlu Kaya, GATA’daki tedavisinin ardından şehre döndü.

        15 gündür Diyarbakır’da özel bir hastanede tedavi gören Mutlu Kaya, her şeyin çok güzel geçtiğini söyledi. Kaya, “Hastaneden çıktıktan sonra müziğe devam etmek istiyorum. Görüşmelerim devam ediyor. İtalya’dan teklif geldi.” dedi.

        Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde yaşayan Mutlu Kaya, erkek arkadaşı tarafından 18 Mayıs günü uğradığı silahlı saldırıda başından ağır yaralandı. Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi’ndeki tedavisinin ardından Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) 70 gün tedavi gördü. Türkiye, Mutlu Kaya’yı büyüleyen sesi ile ‘Sesi Çok Güzel’ yarışmasından tanıdı.

        "SİBEL CAN, BİR KERE ZİYARETİME GELDİ SONRA HİÇ ARAMADI"

        Günlerce ölümle yaşam arasında gidip gelen Mutlu Kaya, her şeyin zamanla çok güzel olacağını ifade etti. Yaşanan süreçte hiçbir yarışmacı arkadaşının kendisini aramadığını ifade eden Kaya, şunları kaydetti:

        "Jüri üyelerinden Sibel Can bir kere geldi, ondan sonra aramadı. İbrahim Tatlıses ile görüştüm. İbrahim Tatlıses ile görüştüğümde çok mutlu oldum. Allah ondan bin kere razı olsun. Çok iyi bir insan"

        Hastaneden taburcu olduktan sonra müziğe devam etmek istediğini ifade eden Mutlu Kaya, “Görüşmelerim devam ediyor, İtalya’dan teklif geldi. Özellikle genç kızlar dikkat etsinler, ben dikkat ettim; ama şansım yoktu. Klip çekmek istiyorum. Beni arayıp sormadılar ama ben hiçbir şey demiyorum, ben zaten iyi olacağım herkes görecek. Beni beklesinler. Türkiye benim arkamda ben hayranlarımı çok seviyorum. Beni sürekli arayan hayranlarım oldu. Benim ailem çok duygusal, çok zorlu günler geçirdi. Şu anda iyiyim birkaç ay sonra daha iyi olacağım inşallah. Şu anda sadece fizik tedavi devam ediyor. Doktorlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ