Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Demet Akalın: İnşallah Tarkan'ı da evlendiririz

        Serkan ÖZTÜRK / HABERTÜRK MAGAZİN

        Ünlü popçu Demet Akalın, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verdi. Konseri, sirk konseptinde dekore edilen sahneye yukarıdan iniş yaparak başlatan Akalın, hayranlarını coşturdu.

        DEMET AKALIN'DAN SİRK TADINDA KONSER

        Pop müziğin sevilen ismi Demet Akalın, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde bir konser verdi. Sahneye çıkmadan önce kuliste gazetecilerle sohbet eden Akalın, “Her zaman farklı şeyler yapmak isterim bugün de öyle bir şey yapacağım. Yükseklik korkumu yenerek sahneye yukarıdan gireceğim” dedi. Sirk konseptinde dekore edilen sahneye yukarıdan inen ve ilk olarak ‘Çalkala’ adlı şarkısını seslendiren ünlü şarkıcı, kendisini dinlemeye gelenleri coşturdu. Akalın’ın ezeli rakibi Hande Yener de Harbiye’deki açık hava konserinde sahneye yukarıdan giriş yaparak gündeme oturmuştu.

        "İNŞALLAH TARKAN'I DA EVLENDİRİRİZ"

        Gazetecilerle kuliste sohbet ederken, konserden sonra küçük bir parti yapacaklarını söyleyen Demet Akalın, “Bugün doğum günü olan dinleyicilerimle fotoğraf çektireceğim” dedi ve ekledi: “Bugün Tarkan’ın da doğum günü. Tarkan bizim çoluğumuz çocuğumuz olduğunda aramasın ama ben onun doğum gününü kutlayayım. Çocuk çok farklı bir duygu. Ben bile evlendim. İnşallah Tarkan’ı da evlendiririz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ