Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Mahsun Kırmızıgül'ün utangaç sevgilisi

        Nuri ALTUNTAŞ / HABERTÜRK MAGAZİN

        ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin oyuncuları Oktay Kaynarca ve Tarık Ünlüoğlu önceki akşam yakın dostlarıyla yemek yedi.

        Mahsun Kırmızıgül davete Ece isimli avukat nişanlısıyla katıldı. Mekân çıkışı hızlı adımlarla kendisini bekleyen otomobile binen Ece Hanım görüntülenmemek için elleriyle yüzünü gizledi.

        KAYNARCA DOSTLARIYLA YEMEKTE BULUŞTU

        Sezonun yeni dizisi ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, Etiler’deki bir mekânda dostlarının katıldığı yemekle projelerinin başarısını kutladı.

        ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisi oyuncuları Oktay Kaynarca ve Tarık Ünlüoğlu, önceki akşam yakın dostlarıyla bir araya geldi. Etiler’deki Zarafet adlı mekânda buluşan ikiliye Mahsun Kırmızıgül ve nişanlısı Ece, Necati Akpınar, Selçuk Yöntem ve Eda Ece eşlik etti. Geceye avukat sevgilisi Ece ile birlikte katılan Mahsun Kırmızıgül, çıkışta görüntü vermemek için büyük uğraş verdi. Ece hanım çıkışta hızla otomobile binerken, aracın içinde de yüzünü gizledi. Sevgilisinin ardından mekândan çıkan Kırmızıgül, soruları yanıtsız bırakarak hızlıca oradan ayrıldı. Gecenin ev sahipleri Oktay Kaynarca ve Tarık Ünlüoğlu ise “Bugün dostlarla hasret giderdik, şimdi evimize gidiyoruz” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ