Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor İnadına Aşk 21.bölümde neler yaşandı?

        Romantik komedi dizisi İnadına Aşk 21.bölümü ile izleyiciyle buluştu. Peki İnadına Aşk 21.bölümünde neler yaşandı? İşte İnadına Aşk 21.bölüm detayları detayları...

        İNADINA AŞK 21.BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR

        Yalın Defne'ye annesinin peşine düşüp düşmediğini sorar. Eğer düştüyse Yalın’ı kaybetmesi an meselesidir. Defne, Yalın’ın gözlerinin içine baka baka yalan söyler. Yalın’ı kaybetme korkusuyla köşeye sıkışan Defne, anneyi geri göndermek için Adem’den yardım ister. Ancak hesaba katmadığı bir şey vardır. Yeşim, kim olduğunu bilmediği annesiyle çoktan tanışıp, kaynaşmıştır. Çınar, bir gelinle tartışır ve damadı denize atar. Barutçular ve Araslar soluğu karakolda alırlar. Çınar’ın parmaklıklar ardına kapatıldığını öğrenen Yeşim, gelinin şikayetini geri aldırmaya kararlıdır ama gelinin gelinliğini görünce içindeki straplez canavarı uyanır. Leyla’ların kapısına isimsiz gelen hediyeler, Leyla’yı kısa bir süre ümitlendirir. Ancak Toprak, gülleri görünce köpürür. Çünkü gülleri gönderen o değildir. Deniz ve Ezgi, Leyla ve Damla'nın gayretleriyle birbirlerine sürüklenirler. Güven sorunu yaşayan Ezgi’ye, Deniz’in vereceği en güzel cevap tek bir şarkıda gizlidir.

        İNADINA AŞK OYUNCU KADROSU

        Açelya Topaloğlu(Defne Barutçu), Can Yaman(Yalın Aras), Nilay Duru(Yeşim Aras), Eren Vurdem(Çınar Barutçu), Cevahir Turan(Ezgi Aksoy), Cem Belevi(Deniz Aras), Yeşim Dalgıçer(Leyla Aksoy), Taner Rumeli(Toprak Barutçu), Tibet Tursun(İdris Doruk Barutçu), Bilge Şen(Pembe Barutçu), Selim Gürata(Süreyya Aras), Mesut Yılmaz(İblis Adem), Büşra Çam(Habibe Satırcı), Ahenk Demir(Sedef Akıncı)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ